![]() |
Mój pierszy fake
|
Pieknie Senek ale beze mnie bys tego nie zamiescil :evul:
|
to było bardzo proste dlatego mi się podoba
|
Cytuj:
|
Hmm jak na 1 raz jest niezle ale jak wali sie z sd to pocisk wyglada inaczej ;p Popraw to i bedzie dobrze .
|
ładne ale animacja SD zła:
1)powinna być mała, czteroboczna kulka 2) jak kulka jest w połowie drogi do celu to animacja ciosu jest zbyt przyspieszona chyba. |
spox fake :D
|
Pstanowilem tez robic ,,fejki" ale jest jeden problem mam juz UO ale nie wiem jak sie robi zdjecia. ;( Czy ktos moglby mi wyslac prywatna wiadomosc jak to sie robi PLZ. Z gory dziekuje. :baby:
|
re up naciskasz print screen
a tak do tematu to dlaczego masz max zycie mimo dostania ciosu |
fajne Hmmowe SD ;>
ale spoko przyznam ze mozesz w miare treningu wykazac sie w tej dziedzinie |
Pękne tylko te wolfy majom słabe hity :(
|
ladny :) hehe ale ja na titani nie widzalem zadnych wilkow pk :P
|
Cytuj:
Przeciez to jest Fake -.- Fajny Fake :) Gratz :P |
hmmm.. to teraz ja wyjde na tego który sie czepia
pomysl 6/10 wykonanie 6/10 w wykonanie ja widze troszeczke źle wklejonego redskulla no i ten pasek hp w okienku ale pozatym jest dobry |
Cytuj:
albo mi sie zdaje albo nie zalapales -.- ? Fake spoko tylko strzaly z hmm a hity z sd :P pasek zycia dostales hita za 1 a na pasku masz full hp :P no i jaksi dziwny red skull pomysl calkiem calkiem . A tak wogule przezyles ? |
ładne, dobry pomysł
krwiożercze wolfy wyruszają na poszukiwanie zagubionych w dziczy Tibijczyków ... Eee, ale tak nawiasem : czy ten pasek do adv mlvl jest prawdziwy ? ;P |
Hehe, spoko fake no ale od kiedy sd jest ognisto kulął lecąco w czlowieka a nie czarnoł ;)?
|
łooo niezle :)
a jakie piekne sd maja te wolfy :) wszystko ladnie powklejane,fake swietny,dobry pomysl :) rob dalej |
Jak na pierwszy raz nie jest źle :P Gratz
|
heh
hehe dobry pomysl.... wykonanie tez calkiem niezle, ale moglo byc lepiej :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |