![]() |
TibiaCast Nowa rewolucja. Cam na żywo
" Jak ktoś nie chce nie musi tego ściągać, oraz głupio komentować tego "
Polecam program do kręcenia Filmów na żywo Możesz ty sam kręcić filmik i zezwolić innym żeby widzieli co w danym czasie robisz albo możesz podglądać kogoś Jak na razie używam tego od kilku dni, jest to legalne bo na tibia.com się pytałem Jak na razie mało popularne, i czasami nie ma kogo oglądać ale może to się zmienić jak gracze poznają ten program. Coś w stylu tibiacam tylko na żywo :D Wczoraj oglądałem też Helgorak Hunta Ściagamy odpalamy później mamy 2 możliwości albo oglądać kogoś albo nagrywać siebie na żywo i inni nas oglądają. Polecam :D Aktualnie co teraz oglądam :D http://img291.imageshack.us/img291/470/geru0704.jpg http://img508.imageshack.us/img508/8240/geru0705.jpg |
@UP
I co nie podoba się ? |
pierwszy raz widzę więc ?
|
Zainstalowałem to i serio działa xd Ciekawe może być oglądanie relacji na żywo z wojny :P
|
ja tego wczesniej nie widzialem xd fajne to jest i dziala ;p
|
Hehe No działa działa
Ja przed chwilą pokazywałem Poi Hunta może miał ktoś przyjemność mnie zobaczyć :D |
A mi nie działa.
"Próbujesz odwiedzić adres tibiacast://Julmannen, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę. Upewnij się, czy połączenie internetowe jest aktywne i sprawdź, czy inne aplikacje wymagające tego połączenia działają prawidłowo." |
Az sie zdziwilem ze to nie key :D
rzeczywiscie, dziala i to bardzo fajnie, mozna rozmawiac z innymi ludzmi ktorzy ogladaja jak z samym kamerzysta ;P |
Jak rozumiem to wszystko za free;>?
|
Można kupić premium żeby nie czekać w kolejce ;p
|
Cytuj:
|
@up
Nagrywanie też za free :P Tylko jak nie masz płatnego konta to masz limit `10 ludzi max |
Niby fajne, ale oglądanie hantu bez możliwości przyspieszana jest nie dla mnie : P
|
Hant - nope, battle - miodzio :evul:
|
Z battle to zajebista sprawa ale teraz cos nie ma ob itp..z wiadomych przyczyn
|
Ej jak pobieram ten tibiacast to mam klikac w winrar stepu czy tibiacast instaler ?
|
Cytuj:
|
Bardzo fajny program, choc szczerze powiedziawszy sadzilem, ze to key ^^.
Fajnie oglada sie hunty Geru, polecam :). |
Jak ktoś to uruchomił na win 2000 sp3 to msg me ;/
|
Spoko program :D lepszy od tibiacam
ogólnie polecam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |