![]() |
Pare prosb?
Uhm...
1. Przydaloby sie wiecej modkow... Nie koniecznie takich co by siedzieli nonstop, ale od czasu (nawet 1-2 razy w tygodniu) poprzegladali forum i pozamykali/poprzenosili co trzeba. 2. Sygnaturki. O moi bogowie, co sie z tym dzieje... Wprowadzcie cos zeby ograniczyc ich wielkosc i wysokosc grafik w nich zamieszczanych (nie mam nic przeciwko grafikom w podpisie, ale niektore bydlaki sa porazajace). I moze autokolor odrozniajacy sygnature od tekstu? Inne oddzielenie? 3. Czy te literki na forum nie sa za duze?... Wiem, czepiam sie, ale to naprawde utrudnia zycie (w gruncie rzeczy to zwlaszcza 2 ostatnie, bo 1 rozumiem ze wzgledu na duza liczbe uzyszkodnikow). Moge miec jakies nadzieje, ze ktos mi przynajmniej powie, ze to calkiem zgrabny pomysl? ;) |
1) jest ich wystarczająco i prawie zawsze jest któryś online.....
2) Jest ograniczona liczba znaków, to starcza każdemu oprócz ciebie..... 3)Nie są.... |
1. Może kiedyś... :>
2. O to to! Miałem kontrowersyjny pomysł by wyłączyć [IMG] w podpisach... pomijam to że ktoś sobie wsadza screen skilli i eq swojej postaci, ale raz spotkałem się z tapetą w podpisie 8o ! 3. Zdaje Ci się :-))) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Mysle ze narazie nie ma potrzeby zwiekszania ilosci modkow. Cytuj:
pozatym jesli modek zobaczy i stwierdzi ze podpis jest za duzy to tez go odpowiednio zmniejsza. Jesli zawiera tresci wulgarne czy niezgodne z regulaminem badz Tibia Rules to tez jest wywalany. Cytuj:
To jest zamach na modkow, kazdy wie ze my przewaznie najwiecej siedzimy na forum... Chcecie zebysmy oslepli!!!! Jak beda mniejsze literki to bede musial blizej trzymac oczy do monitora co moze nie byc dobre dla moich oczu -.-"" O matkusa to sie nie martwie on i tak juz nosem dotyka monitora to co mu tam szkodzi :P |
Chciałbym cos dopowiedziec w kwestii wielkosci czcionki. Wiele przegladarek www ma w opcjach widoku mozliwosc zmiany wyswietlanych znakow na wieksze badz mniejsze, tak ma bardzo dobry firefox, nie wiem jak ma sie to do IE bo nie uzywam. Tak wiec sprawa indywidualna dla kazdego.
|
google
Cytuj:
Wchodzimy do menu Widok -> Rozmar tekstu i wybieramy odpowiednią wielkość. Praktycznie identycznie jest w firefoxie. |
Cytuj:
Forum ma najwyrazniej ustawiona staly rozmiar w px, bo nie zmieniaja sie :/ Cytuj:
No ale coz.. przynajmniej mnie ktos przeczytal... ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |