![]() |
Druid vs Sorceress
Otóż mam problem przy wyborze klasy. Przeczytałem wszystkie "Porady , poradniki" i nie wiem na co się zdecydować . Na dodatek przy niedawnych up datach coś się pozmieniało i nie umiem teraz "tego ogarnąć".
Tak więc , posiadam PACC . Czasu i zapału dużo . Proszę o poradę z uzasadnieniem na przyszłość . Dodam , że gram na świecie non-pvp i są to moje początki z TIBIĄ . |
Skoro przeczytałeś poradniki to wiesz jakie są różnice między Magiem a Druidem.
Na szybko: Druid to przyjazna postać, często brana na hunty ze względu na umiejętność leczenia innych graczy. Jest dobry na potwory które są uczulone na lód i ziemię. Mag jest przede wszystkim znawcą czarnej magii a co za tym idzie jest mocniejszą profesją podczas huntów. Jego atutem jest bardzo dobry poziom posługiwania się energią oraz ogniem. Nie może leczyć przyjaciół ale za to posiada umiejętność tworzenia run śmierci i czarów obszarowych z ognia i energii. Teraz sam musisz zdecydować. |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak masz ekipe bierz druida, jak nie sorca. Proste |
Cytuj:
|
Druid jest o wiele lepsza profka ktora jest czesto brana na hunty a ms glownie expi solo badz chodzi na wieksze hunty typu poi czy tez inq
MS'em i ED'kiem solo expi sie tak samo nie ma prawie zadnej roznicy wiec jak dla mnie lepsza profka jest ED - wybor nalezy do ciebie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:41. |