![]() |
Ile gracie dziennie w tibie
Moze tan temat juz kiedys byl ale jestem ciekawy ile ludzie potrafia spedzac czasu grajac w TIBIA(cool game)
|
srednio to z 4 h raz bylem 10 h
|
Hmm temat dziwny... ale do rzeczy. Od 2 do 4.5 h dziennie w nocy od 8 do 10h.
|
Ja siedze średnioo w od poniedziałku do czwartku (szkola ;( ) 3h-5h. W soboty i w niedziele najczesciej 8h a jak nie mam nic do robty to nawet 12h i więcej :P.
W weekendy różnie bywa więc średniej nie podam bo czasem wogóle nie ma mnie :P Dzisiaj jest sobota i siedze juz od 8.00 (godzina 13:16 :D obecnie).... |
A ja czasami w ogole nie siedze np. wczoraj wlaczylem pierwszy raz Tibie od trzech dni.
A czasami siedze kolo 3-4 godzin. To zalezy czy tata jest w domu czy go niema :D |
Na to ile czasu gram w tibie składa się wiele czynnkiów, np. ilość zadania :P, ale przeciętnoe gram koło 4 h
|
U mnie tez zalezy od wielu czynnikow. Od poniedzialku do piatku, to zalezy czy jest siostra w domu, jak nie to ze 3 godziny, jak jest, to na tyle ile sie uda, chyba, ze mam jakas klasowke, czy cos (to wtedy runy robie jako pol afk). W soboty i niedziele, to wchodze rano o 9, gram do 12, save serva (serw w USA, wiec save w poludnie), potem gram do konkursu skokow narciarskich :P, a potem to jak sie zaloguje.
|
0-15 minut dziennie ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |