![]() |
trenienie slimek
mam paladynka
jaki musze miec shielding zeby spokojnie trenic na slimaxc? PS mam dragonke |
lol, ale głupie pytanie, idź i zobacz czy wyrabiasz
mysle ze 45/50 shielda wystarczy lvl nie ma nic do znaczenia, najbardziej liczy sie eq <kolega 13 pall z moim eq knighta spokojnie wyrabiał na slime> |
45/50 powiadasz? To slim cię zgarnie na kilka hitów. no, chyba że w rare secie biegasz.
|
mam 40 skill shieldingu ale chce popawic, mam 60 dist, mam p legsy, b-robe, dragon shield i dark helmet
co mam poprawic zebym mugl skillowac na nim bez potuw tylko leczac sie mana z jedzenia? |
Przy tym eq wbij conajmniej 50 shielda. Teraz carrion wormy albo cso takiego. Ewentualnie idz z kumplem jakims wyzszym lvlem na monka lurnij sobie slabego moba i bij monka z kamyczkow badz spearow.
|
niestety jestem na non-pvp kamyki drogie i bardzo slabo dostepne a na femor hills noobuw ze hej a spiry sa bardzo mocne...
carrion wormy maja duzego defa? |
Cytuj:
Co do slima... pamietaj, ze po jakimś czasie trzeba go zabić bo zaczyna mocno bić, nie zależnie od lvl skili bla bla, co do skilowania to idź i sprawdź, ja skilowałem na slimie tak gdzieś od 50/50~ k set, meduska i dawałem rade na foodzie, czasami manas zszedł ale rzadko |
Cytuj:
I zajzyj tu Tez trening na slimie a Cie bezposrednio nie bije. |
Jaki masz lv? Bo ja nie rozumiem tej manii skillowania palkiem. Ja na 15 lvl wbiłem jedynie 55 dist, shield był jaki był i zacząłem expić. Na 80 lvl miałem ponad 85 dista i dużo shielda z samego expienia.
|
@artur0 dzieki ziomie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |