![]() |
Mafia Don Rzepka
REKRUTACJA ZNÓW OTWARTA !
Potrzebujemy "mięsa armatniego" na wojne która zadeklarowało nam paru noobów. Jeśli chcesz dołączyć do nas i wziąść udział w 3 wojnie światowej to potrzebujesz Obojętnie jakiej profesji chara na mainie z lvlem 25 + (najlepiej sorki, pare knightów też się przyda) Ventrilo 3.0.1 I Najlepiej mikrofon, (ewentualnie może nie być) |
61 ed sie nada ? ; s
ale mam tylko 2.14 |
Cytuj:
Nie masz nuubchara ? 61 ed robi siare bo za duży lvl :D ale jak chcesz to ok. |
mosze dołoncze do was!11!!! tylko hopsnijcie jakies ekuu na rooku to na pacc w sekune wyjde plax!
|
Ola Rzepka? Lol jaki durny nick. 8 i 6 level? Kto takie badziewie sharuje? Lub sie podszywa? Padasz, nic nie bijesz. 60+ siara? Idź z tego forum użyszkodniku!
|
Cytuj:
Idź sobie po rpgować trochę. |
Cytuj:
zdziwiłbyś sie ile jest "pseudo ogarów" na beryli w carlin |
pisze sie na to moj nick, bemo rzepka
|
Druid z Paccem 8 lvl + sie nada?
|
nada wbij aby lvl na exurke
|
btw. nie myślcie sobie że tutaj są same nooby z 9 lvl...
ofc wymagania są malutkie, ale jeśli idziemy na jakąś większą akcje wypadało by mieć te bp, 2 bp potków... |
oficjalne publiczne ventrilo oli rzepki i jego pekejsow - TX1.LeetVent.com port 3792. POZDRO
|
Cytuj:
w Sobote będziemy coś robić |
Z przyjemnością oświadczam że każdy członek mafji don rzepka dostał 1k do banku ;)
|
Ala Ogorek :) 2 rookslayer bedzie palek
|
Eeee, no chyba też się pobawię z wami
Nick: Olek Rzepka (Knight) Co do venta- nie jestem pewien, czy mikrofon mi działa :P |
Jak na defa pójdziemy xDDDDDD
|
Wiesz 10 sorc a 10 knight - wygrywa knight.
|
No i jakby nie patrzec jak już 2 osoby nawalają z meele to 3cia osoba bijąca z meele ma większe szanse na wyższy hit :P
|
no jakby nie patrzeć to wszyscy sa sorcami/drutami
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |