![]() |
Nowy dział
Można by stworzyc nowy dział "Hunty". W tym dziale mogły by byc propozycje huntow i zeby bylo takie cos jak jest w dziale "Handel" ze sie podaje swiat mozna by w tedy bylo latwiej zorganizowac ekipy na hunty itd. Prosze przemyslcie moją propozycje
z góry sorry za brak polskich znaków przez tibie przyzwycziłem sie i często je pomijam |
Sądzę, że takie ogłoszenia można z powodzeniem umieszczać w dziale "Handel".
Po co nowy dział, skoro tamten świetnie się nadaje? |
to rozreklamujcie to zeby kazdy wiedzial :]
|
Cytuj:
A jeśli chodzi Ci o mozliwość zbierania ekipy na hunty, to wystarczy zajrzeć do regulaminu (który też specjalnie ukryty nie jest). Cytuj:
|
:/ sorry moje nie dopatrzenie
|
chodzi o to ze wiekszosc userow nie wie ze mozna uzywac dzialu handel do umieszczania tam propozycju na hunty, i to trzeba by rozreklamowac troche :>
|
W sumie Scream ma racje tez o ty mnie wiedzialem a trzeba przyznac ze malo osob czyta regolaminy :p <--- Ooo juz czapeczek nie ma
Dlatego przydalby sie ten dzial "Hunty" |
Wy dalej nic nie rozumiecie?
Vanessa przeciez wam napisala ze nie ma potrzeby zeby powstawal taki dzial. Powstanie kolejny dzial i beda w nim 3 tematy na krzyz... |
to ty nierozumiesz. chodzi nam o to, zeby userzy dowiedzieli sie ze propozycje huntow mozna umieszczac w dziale handel bo 95% tego nie wie.
|
Albo i wiecej
|
Cytuj:
Ale zobaczymy co sie da z tym zrobic, mam pewien pomysl :P <edit> Mysle ze tak jak jest teraz bedzie dobrze. Dla malo spostrzegawczych: look @ opis dzialu handel |
Dla niezorientowanych (opis działu Handel):
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45. |