![]() |
Denne.
Nazwa też. 0/5 |
Prologów się nie ocenia więc nie ocenie. Jak narazie jedyny dobry fake jaki zrobiłeś. Nie zjeb tego.
|
W końcu coś Oryginalnego :D
Ale narazie nie oceniam |
Cytuj:
Co do fake'a: Zaobaczyłem nazwe tematu i sie lekko ucieszyłem, pomyślałem "o.O! może coś fajnego"... Zobaczyłem autora tematu i od razu mój optymizm umarł i udał się na łono Abrahama... Sam fake jest głupio przemyślany... Współczesne bronie palne, drewiane statki, miasta rodem ze średniowiecza, gangi, "garniaki", diler... To nie pasuje do siebie... Takie 5/10... |
Cytuj:
Ale nie oceniam, bo to prolog, ale nie zapowiada się tak strzasznie jak te poprzednie. |
zdziwiły meni słowa C.J:
Dzięki! Pokarzesz mi mój dom? wtf? |
zmęczył sie i poszedł spąc na dywan
:D |
Już sama nazwa zwala z nóg, więcej nie trzeba xD
A poza tym tak jak mówił Arashel, fake źle przemyślany, mnóstwo głupich błędów, a o tekstach to już lepiej nie wspominać... "Wohoho! Famas!" To co on kurwa nie widział jaką broń dostaje? Padam do stóp. |
Oh, fuck you nigga!
Naprawde oryginalnie... |
please oddzielajcie czymś te obrazki bo sie oglądać nie da;/
fejk na podstawie GTA San Andreas.... nie wiem może być ciekawie;p |
1. 0_O Plagiat?
2. Thais? tak? to spier***aj pan. 3. Gdzie niby ta broń? Po prologu zazwyczaj jeszcze nie oceniam. Nie będzie w tym przypadku wyjątku. @Arashel: Nie BRONIE lecz BROŃ. W liczbie poj. zarówno jak i w liczbie mnogiej. |
Cytuj:
Cytuj:
yyy... broń -> bronieeee... brońie?! Współczesne brońie palne! :cup: @topic: Meh/// |
Suxi.
1. Mogłeś jednak stworzyć nowych bohaterów, a nie zrzynać z gry 2. Głupie dialogi 3. Fabuła bez sensu |
Cytuj:
Cytuj:
Fake bardzo biedny - słabe wykonanie, kiepski pomysł i totalny brak odpowiedniego tej tematyce klimatu. |
Jak on mu dał garnitur to się jakoś out nie zmienił :F?
A tą broń to sobie z dupy wyjął? Bo wątpię by broń takich rozmiarów trzymał w kieszeni :d Nawet sam mapki nie zrobiłeś, zmieniłeś tylko nicki, dodałeś dialogi i kilka ulepszeń (broń, out tego rydera). 1/10 |
Biedne to z lekka jest ;s Średniowiecze i Famas... No tak pasuje do Siebie idealnie. Jak nie masz grafik odpowiednich to nie rób takiego Fake ;/
@Down Mi się podoba i takiej będę używał. Nie musisz czytać mojej wypowiedzi. Tylko, że stwierdzeniem 'średniowiecze' mi tutaj chodzi o budynki i przedmioty... Które nijak mieszają się z tymi 'garniturami' i 'famas'em' |
Biedna to jest ta twoja czcionka... I to nie musi być średniowiecze, a po za tym to plagiat.
|
piekny fake lepszy nawet od sieroty !
|
@UP:
Taaa..., Lord of Darkness wysiada. Jak już robisz to rób, zepsułeś, ale nie w całości. Zmień fabułę czy coś, to będzie o czym gadać. @EDIT: Aha, i rób odstępy między obrazkami bo trochę sie zlewa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |