![]() |
Przełom w społeczności Tibijskiej - Ventrilo tibia.pl ?
Co Wy na to aby stworzyć serwer vt ? przyjemnie byłoby sobie pogadać podczas gry, wymienić opinie, sugestie czy najzwyczajniej w świecie pomóc innym, tym mniej doświadczonym ?
Ciekaw jestem czy wpadnie Wam ta sugestia do głowy. Pozdrawiam, Adek |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wyjdź na ulicę i sobie pokrzycz trochę bo widzę, że ta Tibia chyba cały mózg Ci przyćmiła. Pytanie jest skierowane głównie do ludzi normalnych i co jak co ale widzę, że i ograniczenia wiekowe wypadałoby przy czymś takim wprowadzić bo niektórzy nie dorośli jeszcze do normalnej bez napinkowej rozmowy. |
Pomysł dobry, niby jest irc chat, ale to przestarzałe zdeka.
Choć pewnie i tak nie wypali, gdzieś był nawet popularny temat o servie t.pl teamspeka i też nie wypaliło ;s |
Cytuj:
Tutaj w zasadzie można zakończyć tą dyskusje : d. |
W takim razie ja to sam ogarnę i pokażę Wam, że się mylicie. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po prostu duża większość ludzi z tego forum nie potrafi utrzymać rozmowy chociaż na średnim poziomie. Siedzenie na takim kanale nie byłoby przyjemne, chyba że chcesz posłuchać mieszanki wulgaryzmów z śmiechem. |
Cytuj:
Ps. Źle odebrałem Twój post. Myślałem, że w trochę innym znaczeniu był, ale tak to bywa. Nie zawsze pismo oddaje emocje. |
@Up
Jestem PEWIEN, że to się nie uda. Użytkownicy tego forum nie są gotowi na 1 normalną rozmowę w swoim życiu. ;D (Teraz pewnie każdy się zastanawia "I KTO TO MÓWI?!") |
Cytuj:
|
Jestem ZA, ale zapłac za to sam : )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No ba, czym by było to forum bez naczelnego idioty i spamera w mojej postaci?
|
|
Rybka weź innego facepalma znajdź, bo ten już nudny się zrobił :P
|
@Autor: Na razie nie mamy w planach otwierania (oraz sponsorowania) servera ventrilo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |