![]() |
Problem !!!
Wiem że takich tematów już pare było, przeczytałem poradniki na kilku forach robiłem tak jak pisze i dalej nic...
A to że ktoś mi pisze że mam albo zew IP albo ktos chce zalogować mi się na konto mi nie pomaga, ponieważ mam WEW IP , nie jestem z nikim połączony komputerem , nikt nie ma pasów do mojej postaci. Podczas logowania do tibi wyskakuje mi ten Block na IP , ale gdy już uda mi się wejść po jakimś czasie to gdy np zmieniam hasło cofa mnie do okna logowania, tak samo nie moge zalogować się na forum, niekiedy tibia com w ogóle mi nie działa. Miałem tak już wcześniej , musiałem zrobić formata poniewarz miałem zasyfionego kompa i nawet to pomogło do pewnego momentu wszystko było git ale już po 2 godzinach znowu nie mogłem się logować (i bez głupiego gadania że formatowałem bo nie mogłem się zalogować bo to tylko i wyłącznie moja sprawa) Podczas logowania się do gry nie mam żadnych problemów, wszystko zaczyna się na stronie oficjalnej. Może w końcu jakiś poradnik który się sprawdzi ? Za pomoc bardzo dziękuję ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Usunąłem cookies , przez hideip.pl (proxy) działa tylko
ale ile można się przez to logować i czy to bezpieczne. --- Canopus dodał 20 minut i 55 sekund później --- Eee pomyłka , to z tym ip co napisałem jest na odwrót , pomyliło mi sie. mam ZEWNĘTRZNE IP nie WEWNĘTRZNE |
Masz dalej shit na komputerze, polecam Ci combofix i dobrego anty-virusa i przeskanuj tymi dwoma programami komputer.
|
myslisz że tego nie robiłem ?
--- Canopus dodał 69 minut i 37 sekund później --- Jastekowy dzięki za ten program ComboFIX Pomogło i wszystko działa jak należy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |