![]() |
Czary...
Mam problem bo...eee...nie wiem jak tworzyć i używać czary...
Jestem knightem i jeszcze nigdy nie miałem czarów... Prosze o comment A przy okazjii gdzie można je kupić na Thaisie?? |
knajci czary kupuja w gildiach knajtow (poszukaj w opisie mapy thais); rycerze mogo miec malo czarow, a wiekszosc jest i yak dla pacc; aby urzyć zaklecia: 1. kupujesz je 2. kupujesz ksiege czarow (gdzie zapisuja sie slowa czaru lub patrzysz na stronkach np. tibia.pl jakie sa slowa) 3. wymawiasz formulke iii....!!! puff... do różnych czarów potrzebujesz różnego poziomu magicznego i odpowiedniej ilości many....
najlepiej kup slabe zaklecia i trenuj 4mlev i kupuj uhy od druidow (np. ode mnie :) ) |
A wiec po kolei...
Aby uzywac czarow musza byc spelnione 2 warunki: twoja postac musi znac dany czar, a takze musisz miec odpowiednia ilosc many. Aby kupic czar idziesz do NPC ktory sprzedaje czary dla twojej profesji. Mowisz -hi -spells(musisz jeszcze powiedziec poziom magiczny na ktory chcesz kupic czar i wtedy NPC powie ci czary dostepne na ten mlvl) -nazwe czaru ktory wybierasz -yes I od tej pory mozesz korzystac z czaru. Aby rzucic czar trzeba wypowiedziec formulke czaru np. czar light -->Utevo lux Jesli dobrze wypowiesz inkantacje i bedziesz miec odpowiednio duzo many to czar zostanie rzucony. EDIT: :( znowu sie spoznilem Gdzie w Thais sie kupuje czary ci nie powiem, bo nigdy tam nie mieszkalem. Zobacz na mape tego miasta na tejze stronie... |
Odsyłam do działu 'Magia' na naszej stronie oraz do poradnikow na naszym forum. Jest tam wszystko na ten temat wiec nie widze powodu by pisac tu.
Zamykam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36. |