![]() |
Genialny EX-Moderator.
Dostałem bana, na koncie Hakuje_palte_sety, z genialnego powodu.
Dałem linki do speedy_share które pokazywały rozszerzenie. http://img98.imageshack.us/img98/2104/jakinoob.jpg Cytuje regulamin Cytuj:
Btw. Gratz dla rothesa. Zrezygnował z funkcji moda a nakłada bany bez powodu. PS. To Rothesa też napisałem pw z tym związane ale że wchodzi na forum raz na ruski rok, napisałem temat też tutaj. Przy okazji chce powiedzieć że Rothes dał bana z tego samego durnego powodu Jerrremu.. a linki były dobre więc ban niesprawiedliwy. W tej sprawie też do niego napisałem. |
Haha, zdanie w jego signie pwnt : D. No ale, od takich spraw należy odwoływać się do administratora, a nie na forum, jeżeli mod nie odpowiada/nie chce odpowiadać. Napisz do Droma PW, skopiuj to co napisałeś tu, a pewnie cie odbanuje, bo treść jest raczej wystarczająca.
@down lolololololololololololololololololololol owned. |
Zacytuję regulamin:
Cytuj:
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=210132 |
A Ty mi wytłumacz dlaczego łamiesz regulamin...
Cytuj:
|
Treść raportów, jakie zostały wysłane, dotyczyła próby ominięcia cenzury poprzez dodawanie kropek, co rzeczywiście miało miejsce w obu postach. Po głębszym namyśle stwierdziłem jednak, że wykroczenie jest nieszkodliwe jeśli omija się cenzurę podając jednocześnie link z widocznym rozszerzeniem, toteż cofnąłem obydwa bany.
Chciałbym jedynie dodać, że skoro już gratuluje mi się tylu rzeczy, to ja również chciałbym pogratulować autorowi tematu niebywałej umiejętności czytania ze zrozumieniem (cytuję: „Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.”, a nie „stwórz nowy temat”) oraz niezwykle wysokiego poziomu kultury. Informacja w podpisie odnosi się do przysyłanych przez użytkowników PW typu „Przejrzyj temat xxx thread, bo są tam same kłótnie, a zero zdjęć”. Sądzę, że nikomu nic złego się nie stanie (oczywiście poza jerrrym i hakerem palte setów ;)), jeśli od czasu do czasu wykorzystam moje uprawnienia do wyrywkowej moderacji. Pozdrawiam i życzę miłego dnia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |