![]() |
Objawienie polskiego rapu!
Naprawdę polecam objawienie polskiego rapu bardzo fajny text i bicik... CZekam na jego następne kawałki.
http://www.youtube.com/watch?v=n_wWp0WndbU |
ty dobry bit ;) mam nadzieję, że będą nowe kawałki, peja sie chowa :)
|
Bez JP nie ma prawdziwego rapu.
|
|
Jak dla mnie jego głos nie nadaje się na rap, conajmniej musi poczekać do 18~ roku życia.
|
Jakiś typ fajnie napisał - zna hymn lepiej od Kaczyńskiego ; ddd
|
No mam nadzieje że w jego następnym kawałku będzie choć trochę o jakże już legendarnym krakowskim JOTPE no bo jak to może być hip-hop bez napinki na policje !!
|
Może jestem inny ale.... Uwierzcie mi, tak potrafi każdy i to nawet lepiej. Dla mnie to żenua totalna.
|
@up
Signed. |
Rapem bym tego nie nazwał - szieeeeea hahah. Pozatym stare.
@up &2up Krytykujemy, krytykujemy, krytykujemy... Może jakąś pioseneczke o tibii zarapujemy? |
^
jo jo tipja to moje zycie sialala tibia kocham jom o tak jotpe na 100,1% jo jo |
Ale nie każdy ma odwage na pokazanie tego w internecie.
|
Niektórzy mają w sobie odrobinę samo krytyki i nie śmiecą serverów takim za przeproszeniem gównem. Dałem się nabrać, straciłem 3 min życia;(
@edit Mogłeś dać ricka, stare ale można się uśmiać |
tez zes sie obudzil z tym ...
|
Badziew na max, 0 szacunku dla hymnu. A tak BTW to od kiedy jest coś takiego jak polski rap ? Rap może być po polsku, ale nie polski.
|
Cytuj:
Polski rap ponieważ pochodzi z polski : > |
Cytuj:
|
Dla mnie bez JP , Hardcoru rapu nie ma i tyle. Ave HG , Firma , Peja
|
Cytuj:
|
Niechcę tu spamować ale dlaczego uważasz że jedyny rap to czarne nygusy?
którzy śpiewają tylko o ty swoim ghetto i jak jest im ciężko >.< Moim zdaniem polski rap jest bardo dobry. Czy słyszałeś kiedyś wilka o czym rapuje? Jakie ma fajne utwory? Jeżeli myślisz że on jest pseudo raperem to jesteś dziwny. A co do Eminema tylko poza paroma kawałkami to śpiewa o pierdołach znaczy się mówi bo on nie rapuje tylko mówi. Aha a ten gościu co rapuje to on chyba w tym kawałku mówi że się urodził w polsce a przeprowadził sie do luxemburga czyż nie? Jeśli nie to MY FAIL. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35. |