![]() |
Najs daj wiecej :)
|
Bardzo fajne sski. Dawaj wiecej. Gdzie znajduje sie to miejsce gdzie biles te ghule i dsy. Wiem ze to gdzies w okolicach carlin bo widzialem na mapce pomieszczenia w Ghoustlandzie. Odpisz tutaj lub wyslij mi PW plz ;)
|
+
jak dlamnie masz + za ss ale powiedz mi gdzie to jest bo tez tam wpadne :evul: :evul: :evul: :evul: B)
|
No no no :D
Ostry Otworzyles mi droge do slawy :D Jestem Slawny JEJEJE :D Tak na serio to SS spox :D Czemu nie mowiles ze mash c-shita ? |
Cytuj:
jest to dziura w Ghostland - hmm... jesli wiesz ktora.. są koło niej slimy trzeba je pokonac zejsc na 2x dol , wtedy beda dwie dziury na poludniu i na wschodzi idz do tej wshodniej a dalej sobie poradzisz (uwazaj na Dsa kolo schodów) |
Acid plz pokarzesz mi gdzie jest w Gl to miejsce gdize expiles z Kikim
|
Ładne SS'ki, Gratki:]:]. Mam jedno pytanko. Mianowicie w którym wejściu na GL jest to miejsce w którym expisz<DSy, Ghoule, Stalkery, Slime>???:>. PozdrO Kajsztof
Ps. Juz wiem:P. Jak pisalem posta to jeszcze tych wczesniejszych nie bylo:P |
Cytuj:
ahh K-marro - Femme Like you aahh lubie to slucham ;p |
Siemka kamil :P znam cię bo też gram na securze i w Ab a tak w ogóle to gratz gratz nieżle potreń troche magic :D:D B) B)
|
Aaaahhhhrrrr!!!
nic ciekawego... :(
|
Super screeny*7 xP
@globi a teraz sobie jednak pomyslalem - poszukaj sam xD :) |
Sreen są dobre ;] u mnie masz +
|
Screeny ładne. Będę musiał poszukać tego miejsca dość szybko :]
PS - zauważyłem tam duże ognie. Czemu one były żółte? Zmieniono ich kolor czy coś się stało? |
Cytuj:
Secura jest to server non pvp, kolor fire fieldów puszczonych przez czlowieka zamienia sie na taki kolor |
@eerion
Na non-pvp fieldy postawione przez ludzi maja inny kolor, aby byly odrózniane od tych które zadają obrażenia. |
zapomnial bym gz advow i loota a ze mna tez tam pujdziesz:D
|
No ładnie ładnie :D
\m/ |
no wiesz na 25 lvl miec 30 magic slabo troche :) ja mam 43 nie chwalac sie :P
|
SS'y ujda w tloku (tzw. dobre sa). Ale mam jedna rade, rob HMM'y po dwa, przy jednym tracisz 10 many do magica.
CYa in hell |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |