![]() |
Dbanie o niewbicie RSa
tak więc na początku na cultach nam nie wyszło :P chcielismy nie wbic fragow... no i pozniej jakos poszlo. ahahahahahahahahah
http://www.***********.com/data/8095...rs%20kurwa.cam ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah polecam 13:30 ~~minute i 29~~ minute |
update:baby::baby::baby: _/
|
ty w ogule nie wbiłeś fraga, więc po co napisałeś "nam nie wyszło" stałeś tam jak m wall
|
17:42 Ameso [118]: AHAHAHAHAHHAAHHA
17:42 Ameso [118]: AHAHAHAHAHHAAHHA 17:42 Lord Sindarin [174]: HAHAHAHAHAHAHAH 17:42 Lord Sindarin [174]: HAHAHAHAHAHAHAH 17:42 Lord Sindarin [174]: HAHAHAHAHAHAHAH BUHAHA DEDUJE NA TIBI BUHAHAA |
Cytuj:
to byl widok jego z czlonkow teamu nie moj. ja wbilem rsa na knighcie :o |
hahaha! jaki fail z tym typkiem od xloga co go tyle meczyliscie
edit, ten Morgianus tez ladnie na farcie polecial xd |
Cytuj:
nom:D wiesz staralismy sie nie wbijac fragow niepotrzebnychale i tak pozniej 4 osoby rsa wbily i 1 black skulla :D a ladne combo na maziku?:D to jest 200+ :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
czemu nie widze jakos twoich filmow? |
@up
Nie zesikaj sie akcja jak akcja nie ma co przeżywac. |
Cytuj:
|
Ej od ktorej tibii grasz 8,0? I ty mowisz o pvp ?
|
Cytuj:
|
co wpisac w gwiazdki?:D
|
Fajny filmik :)
Niezły fart z tymi xlogami ;D |
Cytuj:
Cytuj:
|
@autor
Znowu ten sam żałosny argument ;] Myślisz, że jesteś super pro bo wbiłeś rsa na wyboconym ek? I nie używaj słów, których nie rozumiesz. I nie próbuj mi dogadać bo mnie nie przebijesz :F Akcja beznadziejna, taka sama jak wiele innych. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56. |