![]() |
czary jednak NIE dla rycerza?
Dobrnełam jako-tako do poziomu 10tego (chodze na Ab) i przyoszczedziłam kasy, wiec postanowiłam kupic zaklecie leczace i antidotum...
Jednak 'kochany' elf powtarza jak katarynka, że to zaklecia jedynie dla paladynów i druidów... przecież wd poradnika exura jest dla wszystkich i nie wymaga premium etc. Więc pytam CO JEST? |
w ab nie kupisz- nie wiem czy cos sie zmienilo ale mozna bylo kupic w thais venore i chyba carlin
|
Cytuj:
Idź do gildii knightów w Carlin, w ab ten czar nabyć może tylko druid i paladyn. @edit Pan up mnie ubiegł... :/ |
Myślę że jest to spowodowane inną filozofią czarowania, taka np.'exura' rzucana przez druida i 'exura' rzucana przez rycerza to dwa różne czary(chociaż efekt podobny). Delikatne elfy nie są w stanie(a może nie chcą?)zrozumiec sposobu w jaki czaruje rycerz.
Proponuję udać się do Carlin, nauczyciel tam jest dość znany, sam ongiś pobierałem u niego stosowne nauki. :) @A, faktycznie! Cóż te rozliczne podróże zrobiły z moją pamięcią. |
@up
Nauczycielka, waćpanie. @ Znajduje się ona przy północnej bramie. Wchodząc od północy pierwsze wejście do ceglanego budynku. Dalej dasz radę. |
Szukaj nie boli, było milion piencset sto dziewiencet tematuf o tym rze eksury nje ma f ab pomocy!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |