![]() |
Calkiem zgrabne, ale jest jedna rzecz ktora mnie drazni. Mianowicie czarne kontury. Bardzo duzo osob to robi. Nie lepiej zastosowac na obwodke ciemny odcien koloru, ktory wlasnie otaczacie? Ten czarny strasznie razi (co nie oznacza, ze w niektorych miejscach nie bedzie potrzebny).
|
ladne, ladne. Najlepsza tarcza.
|
Średnie jakieś, ale widać, że wiele pracy musiałeś w to włożyć i gratz za to. Ja bym żadnej z tych grafik osobiście nie wstawił bym do sprite editora : P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@autor: rysunki ładniutkie, szczegulnie mieczyk ładny :) chyba najładniejszy, reszta taka "płaska" |
Fane, fane...
fajne te graficzki tylko tak jakby brudne chodzi mi o to ze wokol przedmiotu sa takei biale plamki ale widac ze sie przylozyles dam ci 8/10
|
Jak dla mnie bomba. Bardzo szczegółowe.
Ale spróbowałbyś pobiegać w tej drugiej zbroi. Przepuklina. :) |
Nawet fajny, zwłaszcza miecz, tarcza z setu nr.1 i set nr.2
|
Dodałem 3 nowe pixarty w 1 poscie. Mówcie czy wam się podobają czy nie :)
|
Bardzo podobają mi się Twoje dzieła :) Tylko jakgdyby troszeczkę za małe, albo mi się wydaje. Ostatni set wraz z hełmem fajowy :)
|
Twoje grafiki staoja na bardzo wysokim poziomie .Może byś zdradził jakich programów używałes? (no Photoshop plx:D )
|
Cytuj:
Ps. dodałem 3 obrazki :] |
spox grafiki całkiem niezłe moim zdaniem (nie wiem jak inni naprawde myslą)
P.S do jaskolka: Jaskolek to ty? ten Jaskolek z MancRPC (IMP) ? który został stworzony wraz z 202??!! jak tak to, to ja Master kiedys tez w to grałem ale znudziło mi sie (ta wersja beta itp) jak to ty to zagadaj do mnie na gg: 6638309 a jak nie ty to zignoruj tego posta |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |