![]() |
Bocenie - prawdziwa plaga, a gmy...?
Rotwormy na thais. Kiedyś - idealne miejsce dla 10-20 lvli. Teraz - wielka zbiórka średniolevelowców-botów. Nic dziwnego - szybki, łatwy i bezpieczny exp dla ludzi chcących bez grama wysiłku porzucać sdkami :). Godzina około 15. Końcówka lvla do wbicia na 20 lvlu, brak mfów - idę na roty. 32 ek, 45 rp, 40 sorc i 41 jeszcze jakiś depczą sobie po tych samych waypointach dla botów. Wszystko wybite - raport do gma i wychodzę. Godzinę później to samo i znowu raport i out.Podobnie zrobiłem jeszcze ok. 18. 23:20 to se mówię "boty idą spać". To wbijam i JEST! Eureka! TYLKO 1 BOT! Przybloczyłem go i czekam... po 7 minutach odepchnął mnie i krótka rozmowa:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I najsmieszniejsze ze polowa graczy nie widzi w tym nic zlego. |
20 - 20lvli na mc zarabia mi okolo 600k na dzien, przy sredniej cenie 1,5zl za 10k to niezly interes :-), wiec sie boci zarabia itd :-), kasa su kasa :P
|
Nemelza! W obliczu opisanego przez ciebie mega skutecznego systemu osoby odpowiadające w tym temacie kłamią?
Cytuj:
Cytuj:
EDIT! Cytuj:
|
Cytuj:
Chodzi mi o to, że Gamemasterzy, nie przychodzą już gdy gracze raportują maszyny nocami wbijające poziomy. Mówią nam, że ich system się tym zajmie i proszą o nie raportowanie graczy! |
Cytuj:
|
Po co ten temat? To żeby każdy zobaczył jak jest teraz w Tibi? ; )
Boty > Normalna gra ; ). Teraz nie ma wojny bez bota, więc i tak boty będą ; ). |
Cytuj:
Tu jest właśnie istota problemu, 90% boterów jest do tego stopnia uzależnionych od tej gry i wyścigu szczurów, że nie może przeboleć sytuacji w której oni robią coś konkretnego a w tym czasie nie lecą im levele z automatu. |
Cytuj:
ale tak jak mi skasowali prawie 90 levela to wez teraz rob postac od nowa.. myslisz ze to przyjemne takim gownem grac? a grac chce dalej.. to cisne na ulatwiaczach do 50 levela chociaz.. |
Mi jest to kompletnie bez różnicy, bo i tak w ten shit nie gram, więc botując zapychacie expowiska sobie, nie mnie ;p
|
bociarze beda miec przynajmniej slawe wsrod tych 13latkow ktore nadejda po nastepnym uptadzie, pod ktorych (13latkow) jest teraz robiona tibia
|
Cytuj:
|
Ten ich system nie jest i nie będzie skuteczny:)
Większość botowanych charów to money makerzy:) Zbanują mu 5, on zrobi następne 5:) Musieli by jakoś konkretnie zapobiegać... Poza tym klient tibii nawet pozwala na opcje "writeprocessmemory()", śmiech na sali! Według mnie przydał by się jakiś gameguard czy inny antycheat. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
W trące swoje 7 groszy...
Boty były, Boty są i Boty będą. Dziękuje. |
Ja dam radę:
Jeśli Ci się to nie podoba to w to nie graj. Ja tak zrobiłem i nie żałuje. Stwierdziłem, że to nie jest gra dla mnie jeśli wszędzie są boty. Jest cała masa innych gier wszelkiego rodzaju, przy których można się świetnie bawić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |