![]() |
Nieznaczna naprawa bugów w grze.
Jak informuje nas CipSoft wraz z dzisiejszym zapisem stanu gry wprowadzono kilka zmian.
Strefy Ochrony (PZ): • Powiększono strefę ochrony boiska piłkarskiego na Yalahar; • Powiększono strefę PZ na statku NPC Captain Haba oraz w pokoju z nagrodami z areny; • Dodano brakujące pole strefy ochrony na balkonie poczty w Ab’Dendriel. Questy oraz NPC: • Martwy koniec zadania Thieves' Guild związany z utratą the Fishnapped Goldfish został naprawiony. Przedmiot ten można teraz kupić u Black Berta; • Na zamku Vengoth zostały usunięty kamień który blokował drogę do skrzynki questowej; • Telas będzie kupował Crystal Pedestrale w każdym kolorze, o ile znajdują się one w plecaku gracza; • Harsky and Stutch usuną wszystkie złe zaklęcia, które powodują spadek punktów życia do 1 HP kiedy przeklniemy w obecności króla; • Bolfona zostało nieco zmieniona w quescie „Sweet as Chocolate Cake” • Poprawiono literówki. Pozostałe: • Zostało dodane drugie zejście na wyrmach w Liberty Bay. Zwiększono tam także zasięg odradzania się tych potworów.; • Poprawiono bugi na mapie. Jeśli chcesz podyskutować na temat zmian z innymi graczami CipSoft zaprasza do specjalnego tematu dyskusji. |
popraw : skyrznki
Pierwszy!:( Zamknij ryj to było tak żeby zobaczyć jak to jest być takim przygasem jak ty |
@up: Pierwszy, ja, ale frajda, nie zapomnisz tego do końca życia -.-
@topic: Dobrze, że większe pz jest :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą, mogli to zmienić już parę lat temu. |
Cytuj:
|
Królowej w Carlin już dawno usunęli tą opcję.
A u króla dopiero teraz? :] |
Szkoda, mi akurat się taki szczególik podobał.
|
Szczerze mowiac te tlumaczenia angielszczyzny na polszczyzne na tibia.pl to jakies translatorowate sa ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@topic
Z tego co wczoraj doświadczyłem to jest więcej bogów niż graczy ;pp |
Szczerze : Niewiem czy to jest bug gry czy pomylka na Tibia.pl
ale na Tibia pl pisze ze mozna sprzedac NPC Zwykly Luk za 100 gp w Carlin ... w grze jednak okazuje sie ze Ten NpC nie kupuje Luku jak i inych itemow ... skupuje tylko wlocznie ... |
Dobrze, że naprawiają te bugi... Coś robią...
http://www.lockerzz-zaproszenie.yoyo.pl wbijać ! info na stronie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |