![]() |
Summon creature
Witam. Mam 27lvl i chce se poexpić druidem na tombach -1.
Mam takie pytanie, co najlepiej sobie przysumonować? Monka? Będzie on dobre hity walił? Tak żeby mi potworek nie padł, ale baaardzo dużo pomagał. Mam tez drugie pytanie :D Czy potworki będą bić summony czy mnie? I czy jak zaznaczę potworka to mogę uciec na drugi koniec ekranu i summon będzie go bić czy muszę być przy potworku? |
monki byly by najrozsadniejszym wyborem wg mnie
|
po co ci monk na -1? tam sa skaraby najwyzej lol
|
Ale tomby facc czy pacc?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Monki stały się teraz tak żałosnym potworem pod względem leczenia, że nie wiem, czy ma sens summonowanie ich, 1 monk może spokojnie paść przy 2 mumiach(miałem taką sytuację trzykrotnie).
|
Po co mi summon creature na -1? Bo są tam ghoule i inne tego typu rzeczy i zanim zabije z wanda to trochę minie a tak to trochę mniej expa, ale za to milej będzie się expić.
|
Z summonem sobie podczas expa pogadasz. \o/
@ Weź fire devila i masę fooda. Porób w trakcie expa ihy, którymi będziesz leczył summona. |
A poleciłbyś mi innego summona? tzn. takie aby sam się leczył i żeby nie padł na tombie -1.
@EDIT. Oczywiście aby zadawał DOBRE hity. |
Takie co się leczą to tylko monk i gozler. (Czy jak to tam się pisze.)
|
Cytuj:
Co do fdebili, to moim zdaniem głupi pomysł. Mają tak strasznie niskiego defa i mało hp, że nie opłaca się ich stawiać, zwłąszcza w Tombie, gdzie jest dużo syfu z różnych stron, a samo zachowanie fdevili bywa nieprzewidywalne. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |