![]() |
Help Me !!
Mam taki problem stworzyłam sobie druga postac na tym samym koncie zeby sobie pograc no i wbijam sie na ta postac gram sobie no i kiedy juz konczyłam to sie wylogowałam i miałam ochote wejsc na ta moja stara postac ale wyskoczyło mi takie cos...You may only login witch one character of your account at the same time....no i z tego co widac pisze mi ze non stop mam zalogowana postac czyzby jakis bug ???? próbowałam juz wszystkiego i nic :((( help me :P;(
Nick tej postaci to Paladinka on Rook mozecie sprawdzic ze non stop jest online... |
Odczkej chwile.. po maxymalnie 15 minutach mozna bedzie sie ponownie zalogowac (choc nigdy sie nie zdarzylo zeby to trwalo 15 minut chyba ze postac jest atakowana przez potworka)
|
1. Sięgnij po słownik
2. Przemyśl dział dwa razy 3. Uruchom ponownie komputer |
Takie bugi się zdarzają, jeśli odczekanie 15 minut nic nie da, to naprawi się to po Save Serverze
(Czyli na niemieckich servach o 9 rano) |
czekam juz prawie 9h i nadal to samo X( a co do mojej ortografi to nie zwracajcie na nia uwage :P
|
@up
Nah, you aren't funny. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@top I jak pomoglo ? :P |
@Up
Ona/on już o tym temacie zapomniała... Nie ma na co czekać. @Topic Jeśli jest przez cały czas online (w co wątpie) to ja bardziej stawiałbym na hack'a (co też jest mało prawdopodobne, bo przecież komu chciałoby się siedzieć na TAKIEJ postaci przez ponad 2h?). |
Some people say I aren't funny
So I stay and think and wanna say: My english is bad You all are the mad Offtop everywhere - I'm very sad. |
Mam to samo, najlepiej zebys odczekala max 15 minut, jezeli to nie pomoze musisz niestety czekac do restartu :(
|
Poczekaj do restartu serwera
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:50. |