![]() |
Dla Tych którzy zwątpili - Strona niby jest :D
Ok , mam wersje beta strony tzn. bez info sam layout oceniajcie :) , nie jest moze to mistrzostwo swiata :baby: , ale mysle ze ma jakas swoja orginalnos , prosze o komentarze link >>> http://kerkemesz.w.interia.pl/index.html
|
jak by Ci to powiedzieć... interia z góry Cie dyskwalifikuje ;-)))
|
Greetings!!
Niby coś ruszyło. Adres jest, ale to dopiero początek. Ale jak to mówią "pierwsze koty za płoty". Poczekamy, zobaczymy. Jeśli Ci się uda to odszczekam te kilka zdań, które napisałem niedawno :) @up Przyznam się, że też (delikatnie mówiąc) nie przepadam za interią ;) Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
1. Ale osochosi?
2. Czemu na interii? 3. Nie zebym Ci palagiat zarzucał ale taki szablon to juz chyba gdzies widzialem. |
1. Interia jak pisalem wersia testowa :] , bedzie lepszy server (konkretnie boo.pl)
2. Szablon widziales ? hmm... wątpie ? , moze ci sie cos pomylilo jak sie juz przyznalem nie jest to zbyt "Orginalne" , Układ jest ze tak powiem prostacki :)) , a kolory hmm (szczerze staralem sie aby byl podobny do waszych kolorków :)) |
na darmowych layach daleko nie zajedziesz..
|
Cytuj:
Powiedz mi gdzie taki widziales |
Lay ogolnie moze nie jest darmowy, ale logo to nie wiem czy sam zrobiles (lay napewno nie jest darmowy, bo jest poprostu niedopracowany. Ps: jak chcesz dawac coś na forum to daj tam jakieś informacje - chociaż linki, jakieś beta potwory, obojętnie byle by było.
|
Cytuj:
EDIT: @down Jak już to zwrócisz "honor"... |
Loool Darmowy szablon -,- no noobs plx , moga byc podobne ale nie darmowe a zreszta i tak to nie bedzie caly czas tarki bo roie stronke pod portal
jesli mi pokazecie link do takiego szablonu... zwracam chonor |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |