![]() |
cRPG pod rupiecie
mam starego i BARDZO słabego kompa (600 mhz, ale czasem działaja programy i pod 700, 196 Ramu, 16 MB na grafice)
jakie wciagajace fantasy cRPG pójdą mi pod nim (grałam juz w diablo, BG, ICWD, NWN)? |
Arcanum, Planescape: Torment. Możesz też spróbować Fallouta, wiem że nie fantasy ale gierka i tak epicka :P
|
NIE OBIECUJE ale możesz spróbować Gothica 1. Znajomemu na 800 mhz poszedł.
|
Cytuj:
TBH P:T jest jednak najlepszym wybore. Wyjmie ci z życiorysu kilka miesięcy, a prawdopodobnie kilka lat. Ja ze swojej strony gorąco polecam także F1 i F2. Niby nie fantasy ale jednak :P Co do Arcanum strasznie zabugowana. |
co do wymienionych wyżej przez siebie gier miałam na myśli zarówno 1dynki jak i 2ki
|
Baldur's Gate. Fallout. Planescape Torment <3 Chyba jedyna z dwoch gier nie nie zwrowilem uwagi ze gram w polska wersje jezykowa ( wole gry po ang)
|
Świątynia Pierwotnego Zła, może ci Gorasul pójdzie.
|
Byłabym wdzieczna pączusiowi gdyby rozwinął skrót TBH P:T, bo grynie znam wiec po tych literkach moze byc trudno mi ja znaleźć
|
Betrayal at Krondor - jest jeszcze starsza niż większość wymienionych wyżej gier, ale większość z nich bije na głowę.
|
Cytuj:
|
Might and Magic 6/7/8.
Polecam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:18. |