![]() |
Arena
Planuje zrobić arene na poziomie Scrapper mam 58 Knighta skile 79/78 i tutaj moje pytanie czy dam rade ??:p
|
Jak ogarniasz to tak.
|
proste ze dasz, zaden problem w sumie.
No moze 2 ostatnie moby moga troche sprawic klopotow ale idz smialo. Chyba kazdy knight to robi okolo 60 levela:crusader: |
A możecie mi powiedzieć od którego lvl druidem warto robić areny?
|
ja zrobiłem 2 arene na 36 lvlu skille 64/63 p set i black steel sword więc ty jak tam padniesz to lepiej przestaj grać w tibię bo ta gra nie jeste dla ciebie
|
Nie pytam się na którym lvl Ty robiłeś tylko na którym lvl mi się opłaca...
|
na którym ci sie opłaca ? na 150 lvlu kina lub 100 lvlu sorcem wtedy masz 0 strat gp
|
a ja 65 rp dam rade? i z czym? enchanty/pb/royale?
nie martwie sie o waste |
jak 58 najt da to rp tym bardziej
|
Co do knighta: Dwarven ring na djinnie i w następnym pokoju, wszystko co znika pociskaj z exori. Jedynym problemem będzie ten ostatni mobek, ta ognista bestia. Już na samym początku nasra Ci fire bombów na cały pokoik xd
Unikaj zbędnego biegania po tym ogniu, ruszaj się tylko kiedy bezwzględnie musisz <skos od potworka> |
@topic
jasne że dasz rade , zużyjesz parę potków i dwarven ringa . @ChairDefender Już od 65 lvlu robiąc to RP nie masz żadnego waste :) |
Cytuj:
|
jest filmik jak 19 druid robi 2 arene wiec i tak mozna
|
Ale taki druid ma pewnie z 50mlvl i wali całkiem niezłe hity a exori frigo.
|
@Up
ten druid ma 25 mlvl. Niezbyt duży chyba... |
Jestem nowy na tym forum i mam pytanie czy trzeba mieć PACC żeby zrobić tą Arene? (wydaje mi się że chyba nie trzeba mieć pacca) ;]
|
informacje o arenie
Nie można robić żadnej areny bezz pacc , bo jak dostać się na Svargrond bez pacc ? Niestety nie da się . Więc robienie areny też odpada. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |