![]() |
Tomurka na Demonach
Jak w temacie , w ten sposób bił sobie taska z demonami.
http://www.speedy-share.com/data/803...9650/demy2.cam Have fun. |
Chyba nikt ogarnięty nie myślał, że on ten demy solo ubijał ;s
Ciekawe ile w te 1,5h ubił demów, nie chciało mi się liczyć. 14h staminy pozdro, ja nigdy nie miałem poniżej 35h to dopiero no-life |
Cytuj:
Podpowiedz: To nie but. Podpowiedz2: Ani nie bat : ) @down jesteś tak sprytny jak twój podpis. Chyba mógł botować, a potem włączyć film i pójść na demy? Ale ty wiesz lepiej, panie od "potwierdzonego źródła". |
@up
Tak boci demce na goromie z sioherem. Poprostu gra z bratem*, dziadkiem, siostrą i dlatego. Edit: 1. Filmy nagrywał sioher 2. Ubił te demce w bardzo krótkim czasie, więc staminy raczej by nie tracił na puszczanie bota... 3. Tak wiem, że jestem sprytny (niekoniecznie jak mój podpis ;o <wtf> ? ) * źródło potwierdzone |
Cytuj:
|
@down
masz racje, przeoczylem - respekt. |
Cytuj:
I był też taki dialog w filmie: -Tomur, ile masz staminy, bo brat pyta? -16h Uhm? @ Jej, emocjonujące. @down Link na pe wu poszedł. |
niech ktoś to uploadnie na inną strone bo speedy share znów nawala ; <
|
co wpisać zeby mi dobry link wyszedl?(usunalem - )
|
Cytuj:
|
Boli to was że ma 14h staminy? Boli to was że zrobił pierwszy w tibii tego taska? Boli to was że ma wyższy level i robi was jak chce?
Najwidoczniej tak. Zazdrościcie po prostu, dokonajcie czegoś takiego a potem dopiero gadajcie pierdoły... Patrzcie na siebie, gadajcie dalej że "ma bota", ma "babcie która gra" itp. Kiedy w końcu uświadomicie sobie ,że taki player ma to w dupie? Czy to tak trudno pojąć? Przepraszam wszystkich których uraziłem itp ale może ktoś coś zrozumie? Pestka |
A czy ja dalem ten filmik po to zeby sie z niego nabijac ? poprostu dalem jak hunci demce i mam to w dupie z kim gra i czy uzywa bota czy nie.
|
skonczcie o tym ze tomurka boci, nigyd nie mial i nie bedzie mial bota.
|
171 lvl ms biegający na goromie z manashieldem all the time = facepalm.
@down a co masz cos???????????? X(Xaby::b::cup::cup:;(;( |
Cytuj:
|
To na pewno botter. Nie jestem zazdrosny o to że ma najwyższy poziom bo nie o to chodzi w tej grzeX( Skoro sam nie potrafi wbić tego lvla to wspomaga sie botami! Pewnie nie ma kolegów i kara innych dlatego że go gnebiom w szkole:baby: Tomurka jesteś głupi a Twoja stara to pieże w rzece:cup: podniecaj sie pixelami zamiast dziewczynom czy melanżem z ziomkamiX(
Gratuluje, właśnie odnalazłeś ukryty tekst! Teraz powiem Ci sekret: To wyżej to ironia! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
/\Avatar i Nazwa lol;p
|
IP address 83.20.190.254 (Poland)
AHA, ROZUMIEM AUTORA JUZ 'OK' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |