Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   I znowu Metin2 :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221474)

Realon 23-09-2009 15:04

I znowu Metin2 :)

Witam. Zrobilem ten temat bo znowu zaczałem grac w ten szajs :D. I mam pytanie. Ninja dagger 29 lvl 8 lvl konia czy Wojownik body nowa postac?

i wlasnie tu jest problem. Na woju body mi sie dobrze gra ale na ninji mam dobre rzeczy i meczylem sie zeby zdobyc 7 medali na malpach :/ (o eq woja sie nie martwie :D). Doradzcie czy grac od nowa wojem body czy meczyc sie ninja dagger 29 lvl? pozdro.

@edit
No to gram wojem! temat do zamknięcia

Beh0lder 23-09-2009 15:11

Napisz ile masz kasy jak mniej niz 1kk rob woja ...

_WrD_ 23-09-2009 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Realon (Post 2652946)
znowu zaczałem grac w ten szajs :D

I tu masz rację. Szajs.

Erverse 23-09-2009 15:14

Board metina plx...

Liper 23-09-2009 15:53

Męczysz się grając ninją ? pf do 40 leci szybko solo, potem lur na bo wbijasz w międzyczasie poli i od 55 lecisz w v2. Body jest dla plebsu.

Beh0lder 23-09-2009 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liper (Post 2652986)
Męczysz się grając ninją ? pf do 40 leci szybko solo, potem lur na bo wbijasz w międzyczasie poli i od 55 lecisz w v2. Body jest dla plebsu.

No cio ty body "żondźi"!

Marchewki 24-09-2009 00:55

ja nie wiem co można widzieć w takiej beznadziejnej gierce 5 skilli i to ma być gra?:> pvp? LOL jeden wielki laggg bijesz leżysz biegniesz nagle cię cofa uhuahsuhauss mam neta 2mb i to za mało LOL questy genialne :) idz zabij 10 Szarych Głodnych Alfa Wilków hahahha co to ma być i tak nie wiem do 70 lvl z tymi zadaniami LOL, wbijanie lvl Konia biegnij z punktu do punktu wracasz i nagle Wyskakuje komunikat nie udało się tobie spróbuj jeszcze raz LOL ani czasu ani nic wszystko w tej grze wypada losowo Bijesz Metiny co z tego ze zabrałeś Metinowi 90% hp jak wpadnie gość dobije go i on dostaje itemy a ty nic LOL Pvp po co jest nie wiem dla jaj chyba Wojny Gildi i zwykłe pvp koniec , pve też nic typowe napierdzielanie w Klawisze koniec... HACK&SLASH nic dodać nic ująć cała gra zawarta :)

ale co tu dużo gadać tylko Polacy wybierają takie beznadziejne gry:> czemu w to grają bo PO POLSKU troche Angielskiego i sie człowiek gubi :D hehe

Gdzie w tej grze ciekawe zadania? ciekawi potężni Bosowie ? Dungeony? Craft system? punkty reputacji?:> zamek na zamek jakiś ciekawy styl pvp:> gdzie więcej Skilli nie ma tu nic w tej grze a patrze na Allegro a tam 710 Aukcji CO SIĘ Z WAMI LUDZIE DZIEJE!! CZY NIE ZNACIE JAKIEŚ CIEKAWSZEJ GRY która ma coś w sobie a nie która nie ma nic i prawie cały czas Stoi w miejscu , Boty do gry znajdziesz wpisując w google:> nawet nie banują za to za bardzo :) LoL TA GRA to jeden Wielki LoL moim zdaniem chcieli w jakimś % zrobić kopię genialnej gry Silkroad :) i im się coś nie udało :) wiem że Polska wybiera wszystkie gry co są darmowe ale BOŻE!! nie ma lepszej gry?:> nawet Runescape jest ciekawsze a gra przez Przeglądarkę graficznie dorównuje Metinowi xD a w zadaniach pvp , gvg , Skillach itp przebija ją :> Metin2 jest na samym końcu w TOP darmowych grach mmo:>

kołbaś 24-09-2009 06:45

nie przekonasz debili polaczków. Oni po prostu graja tylko w największy shit byle po polsku.

Erverse 24-09-2009 08:03

Marchewki zgadzam się z tobą, ale następnym razem wypij meliskę zanim coś takiego będziesz chciał napisac : p

Marchewki 24-09-2009 10:29

nie mogłem się powstrzymać :(

@up Meliske :> tu nawet Browar nie pomoże :D ehehe

Beh0lder 24-09-2009 10:36

Heh serio to juz wole grac w metina niz w WoWa czy jakis inny shit gdzie jest idz zabij 1 moba potem 1 potem kolejneg potem nastepnego kolejnego i tak w kolko.

Marchewki 24-09-2009 10:48

to szczerze ci gratuluje jak wolisz grać w Metina 2 niż WoWa uahsuhas nie ma gorszej gry niż Metin2 i nie ma innej takiej gry która ma mniej opcji niż Metin2 :)

kołbaś 24-09-2009 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2653311)
Heh serio to juz wole grac w metina niz w WoWa czy jakis inny shit gdzie jest idz zabij 1 moba potem 1 potem kolejneg potem nastepnego kolejnego i tak w kolko.

to w metinie masz gozej, idz zabij 10 mobow, ot tak poprostu. W wowie jest chociasz otoczka fabularna a w metinie 0...

Marchewki 24-09-2009 10:55

no trudno oni lubią jak przed Ekranem jest 100000000000000 mobów i oni napierdzielają 10 minut 1,2,3,4,5,6 :> ulala niesamowita GRA!!:Dpo co współpraca jak tam wystarczy lvl i napierdzielanie cały dzień w klawisze i tylko to :)

@edit

żeby ta gra wyglądała ładnie to już by się o wiele przyjemniej grało :/ a tam szkoda gadać :D już tibia jest ładniejsza :D

Beh0lder 24-09-2009 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2653317)
no trudno oni lubią jak przed Ekranem jest 100000000000000 mobów i oni napierdzielają 10 minut 1,2,3,4,5,6 :> ulala niesamowita GRA!!:Dpo co współpraca jak tam wystarczy lvl i napierdzielanie cały dzień w klawisze i tylko to :)

@edit

żeby ta gra wyglądała ładnie to już by się o wiele przyjemniej grało :/ a tam szkoda gadać :D już tibia jest ładniejsza :D

Idz na wieze demonow sam , zrob bojowca sam , zrob militara sam good luck =]
Idz na dzikie/bo/cokolwiek bez lura ;o ,wygraj sam wojne gildii sam ;P
Pozatym na*******anie duzej ilosci mobow z jakiegos skilla co jest w metinie jest duzo zabwniejsze niz wcisniecie f1.f2.f3 i do nastepnego moba :O
Cytuj:

żeby ta gra wyglądała ładnie to już by się o wiele przyjemniej grało :/ a tam szkoda gadać :D już tibia jest ładniejsza
Lol to tylko mmo darmowe nie oczekuj ze bedzie mialo grafe jak w wowie np. ja nie oczekuje po wowie grafy z crysisa i tez moge powiedziec daloby sie grac w tego wowa gdyby mial grafe z crysisaa :OO

Cytuj:

to w metinie masz gozej, idz zabij 10 mobow, ot tak poprostu. W wowie jest chociasz otoczka fabularna a w metinie 0...
Akurat w mmo fabuly nie widac , jest tylko takim tlem i przewaznie fabula to frakcja a i frakcja b prowadza wojne (np. w metinie tak jest ;d) , jakies mega ivul paskudne zuo proboje zawladnac swiatem teraz masz wbic max. lvl i robic durne questy co maja niby podloze fabularne, ew. czasami nie ma jakotakiej fabuly , (tibia),robienie questow od podstaw przewaznie wymaga czytania i myslenia (desert quest) bo inaczej nie przejdzie sie dalej, a w reszcie mmo szalone naciskanie akcept kłest|finisz kłest omg.

Marchewki 24-09-2009 11:48

to zobacz na Silkroad :) darmowe a ma śliczna grafikę :>

@down

hehe ciekawe czemu nie da się wbić :> bo na każdym serwie mieści się 2500 osób i cały czas zajęte :> ciekawe czemu :D nie wiem pewnie beznadziejna gra że tyle osób w nią gra :)

Beh0lder 24-09-2009 13:08

Tak a ja chce taka crysisa ;<
Aha tam sie w ogole nie da wbic na server :)

Erverse 24-09-2009 15:38

Biholder powiedz od razu, że nie chcesz wydawac 50zł+ miesięcznie na wowa. Lepiej ciupac dalej w gre, w której co 5 minut podchodzi 10 latek 'ktury muwi' "ej podekspisz bendziesz fajny plx kk"

Beh0lder 24-09-2009 15:58

Nie chce bo to szajs -.^ (poza tym gdybym chcial w to grac a zalowalbym kasy to bym gral na piratach )metin tez szajs tylko dla mnie fajniejszy :O tibia tez szajs dlatego juz to nie gram :O.
Cytuj:

podchodzi 10 latek 'ktury muwi' "ej podekspisz bendziesz fajny plx kk"
Ofmg jesli juz nie gram na polskim servie tylko na us'ie
wiec mnie problem glupowatych polaczkuff nie dotyka

Bluray 24-09-2009 17:23

Cytuj:

Nie chce bo to szajs -.^ (poza tym gdybym chcial w to grac a zalowalbym kasy to bym gral na piratach )metin tez szajs tylko dla mnie fajniejszy :O tibia tez szajs dlatego juz to nie gram :O.
Aha, to już widzę, że albo w WoW'a nie grałeś, albo grałeś tylko na privach, a te daleko odbiegają od gry na globcu. Gratuluje.

Cytuj:

Lol to tylko mmo darmowe nie oczekuj ze bedzie mialo grafe jak w wowie np. ja nie oczekuje po wowie grafy z crysisa i tez moge powiedziec daloby sie grac w tego wowa gdyby mial grafe z crysisaa :OO
Nie dało by się, no chyba, że zamiast poruszania się, wolisz oglądać screeny.

Cytuj:

Aha, czyli wyścigi na smokach, questy związane z machinami oblężniczymi, Warth Gate, Battle for the Undercity i inne bardzo klimatyczne q to tylko "idź zabij jednego moba i wróć"? Rozumiem....

Cytuj:

Ofmg jesli juz nie gram na polskim servie tylko na us'ie
wiec mnie problem glupowatych polaczkuff nie dotyka
Ale widzę, że Amerykanów tak.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23.