![]() |
Zmiana e-maila
Witam dziś zmieniłem sobie e-mail ,ponieważ po powrocie do gry nie pamiętałem hasła do starego ,a ,gdy na stronie głównej operatora moje e-maila wpisywałem go to pisało ,że taki nie istnieje.
I tu moje pytanie po zaakceptowaniu zmiany dałem ok ,accept już nie pamietam co pisało i jeżeli nie pamiętam to nie wiem czy hasło przyślą mi na starego - który już nie istnieje czy na tego nowego ,który podałem - ,bo na tego nowego nie przychodzi - minęło dopiero 15-20, min ,ale lepiej się upewnić.Jak przychodzi na starego to żegnaj konto ... Z góry dzięki za odp. @down poćwicz czytanie ze zrozumieniem po zmianie e-maila robią ci nowe hasło i przysyłają je na e-maila tylko na tego starego czy nowego? HASŁO PRZYSZŁO NA NOWEGO E-MAILA TEMAT DO ZAMKNIĘCIA. |
Cytuj:
@up Przykro mi, ale wbrew temu co sądzisz, nie zadałeś żadnego pytania. |
haha... rybzor,
Bring him down and punish... Kolego Hugo-rek rzeczywiscie, w swoim poscie nie zadales zadnego pytania. Ale juz bede taki wspanialomyslny i uprzedze te twoje pytanie, i masz juz na nie odpowiedz: Haslo przychodzi na starego. Jak zmieniasz maila to dopiero po 30 dniach od zmiany przyjdzie na nowego. Czyli krotko mowiac: Przegwizdales sprawe... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |