![]() |
Dragony - Wszystkie Expowiska.
Witam, a więc pytam się Was. O lokalizacje w miarę średnich expowisk dragonów. Znam takie minimalne jak te w ank, choć tam jest inaczej przez DL. Więc prosiłbym o lokalizacje większych expowisk oraz ich drogę dojścia.
np: Dragon Lair - słyszałem, nic nie wiem. Pozdrawiam. |
Witam, moglbys napisac swoj lvl, profe, skille, eq ? :P Bedzie nam ł♥atwiej Ci pomóc.
|
Re:
Venore Dragon Lair, zaraz za miastem. Od 30lvl'a można paladynem spokojnie ganiać z distem 60 i expić z zarobkiem ale faktycznie mógłbyś podać preferencje postaci.
|
Cytuj:
|
dragon lair sa w venore, edron i yalahar, mniejsze skupiska znajdziesz na naginacie, pohu, moze gdzies jeszcze ;p
|
Rozumiem, co do mnie to mam 37lvl Elderem, 34 mlvl. Jeżeli chodzi o Venore, Edron czy możecie dać jakaś mapke jak dojść lub zaznaczone gdzie to. Zarazem ile tak jest tam tych dragów.
Pozdro. |
Cytuj:
Ja polecał bym Ci wbic 42~~ gdzies indziej i isc na ancienty walac z exori flam+rózdzka:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siedzę dość często w Ank, więc do Ancientów w siedliskach larw dotrę. Choć nie wiem czy dałbym rade. Dzięki za pomoc, koledzy. Coś już nieco wiem.. xd Jeszcze Tylko zapytam gdzie na Edron one są? Bo na Earth Tibia (starej) nima ;d
|
Poczytaj poradniki. O ile się nie mylę to w tibi jest 11 nawet fajnych respów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |