![]() |
Palladyn - Expowisko
Witam serdecznie , otóż mam dylemat . W sumie to tak na prawdę nie wiem gdzie expić moim 70 lvlowm royal palladynem.
Skill Dist = 86 Magic lvl = 15 Broń - Royalki / Enchaty EQ - B set , Crown Helmet , Platinuim Amulet , Demonka , Bohy . Ponawiam pytanie , gdzie mogę expić (samodzielnie bez żadnych blokerów etc) , żeby zdobywać dużo doświadczenia :) Loot jest mniej istotny , ale w sumie też ważny. |
a przyklejony temat ukradli ;(
|
jeden temat zamknięty apropo Palladyna. z resztą nie mam zamirau czyta parunastu stron , gdzie sporą część stanowią jakieś głupie wywody :)
edit: z resztą przeczytałem ten "poradnik" i moje zdanie na temat palladyna jest nieco inne , a do tego podane są tam miejscówki tylko na facc a to mnie na prawdę nie interesuje. |
Weź composite hornbow + onyx arrows, niech ktoś Ci wyczyści necro quest room i idź na wyrmy na darashię. Dobry exp i raczej nie powinieneś mieć waste (niech Ci pomoże też wejście do samego wyrm lair wyczyścic).
Fajnie też się expi na lb mount na nightstalkerach i bb, bb island, różne d lair. |
dzięki za informację , czekam na więcej opinii .
|
Malpy na banucie sredni exp waste prawie 0 a kasa jest
Dobry exp dla ciebie to np yala dragi lub dragi na edron. Dobrym pomyslem na zbieranie kasy byloby pojscie na hero yala/edron z RS/Enchow warto wziac troszke grzybkow. Worker golemy tez dobry exp tylko troche musisz uwazac. Wiecej pomyslow na ten czas nie mam moze pozniej cos mi przyjdzie do glowy Pozdrawiam, Visc |
do tej pory bardzo ładny exp wychodził mi na dragach na darshia czasami nawet do 140k/h .
na banucie latałem , tak sobie jest , wole barby jeśli już większa kasa lepszy profit . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |