![]() |
Knight
Większość ludzi twierdzi że knight jest beznadziejny że nie ma gdzie nim expić że ma waste .
Mam takie pytanie czy naprawdę knight jest tak beznadziejny jak niektórzy mówią?? |
Jest na odwrót.
Kina ma zazwyczaj najmniejsze waste. I to on zarabia najwięcej kasy ;) |
Tak jest beznadziejny ;] na poczatku i ma waste chyba ze sie stawia na bota na rotach czy gdzies :D
chcesz bocic bierz knighta chcesz expic bierz palla chcesz sie pobawic bierz druida/maga ;d |
Knight jest niezbędny na hunty i najwięcej się nim kasę trzepie, ale z reguły to nudna postać, najlepiej się nią tylko boci.
|
wypowiedzial sie sorc,i pall i mysla ze cos wiedza...kina to fajna postac,choc zeczywiscie expienie nim staje sie nudne okolo 70 lvla i stawia sie boty.duzym plusem kiny jjest praktycznie zerowe waste i to,ze nie musi latac co chwile po speary czy runki do dp.ma sporo capa i mozna sie nim wybierac na dluggieee expy.jesli planujesz kupowac pacca to bierz kine bo robisz teama powiedzmy ty sio i rp i lecicie na destro yalahar na okolo 80 lvlu i exp jest hajtowy.jesli chcesz grac na fac to graj pallem
|
Dzięki wojo ;]
Na razie pogram palem...;] Ja się waham pomiędzy palem a knight'em bo na pala nie mam zbytnio kasy a wszyscy mówią że pal kosztuje... |
To prawda miałem 43 royal paladina i to kosztowna postać i co chwile do dp trzeba biegać po royal speary. Ale chyba najdroższa postać to druid i sorc.
|
Jeśli twój knight ma dobre skille i eq w cale nie będzie beznadziejny ,a wręcz przeciwnie :) zauważ że większość z H lvli to własnie EK :)
|
zauważ, że większość z high leveli to botujący debile.
Nie wspominając o tym, ze jesli sie blizej przyjrzysz statystykom z ich levelowania to nie zaskakują niczym i takie same wyniki można uzyskiwać przeciętnym sorcem. |
z tego zdaje sobie sprawę , no ale cóż :) w sumie dobry paladyn z wysokimi skillami też może robić za blokera .
Można się spierać, który z nich botuje itd bo na wszystkich dowodów niestety nie ma :( Ale patrząc z drugiej strony , czy można tych co botują nazwać debilami ? Zarówno tak i nie , tak gdyż oszukują zarówno siebie jak i Tibie i liczy się tylko wynik ; nie , gdyż nie tracą życia przy bezsensownym expieniu :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03. |