![]() |
Wygrałem PACCA, czy to nie jest ściema??
Witam, mam bardzo ważne pytanie, ponieważ dzisiaj dostałem list w Tibii od CipSoft. Napisali tam, że zostało wybranych 15 osób (w tym ja) i że mam wysłać do nich mejla z kodem aktywacyjnym, numerem mojego konta i moim hasłem. Obawiam się, że to może być próba hacka. Teraz przytocze treść tej wiadomości:
Rush paladyn Carlin Congratulations You are 1 of 15 characters choosed by polish CipSoft Team. the prize is free Premmium account for 3 months. For activation Premmium account send your account number password and activation code for CipSoft e-mail: [email protected] activation code : xxxxxxx 8o Once again congratulations and have a fun with Tibia game ! CipSoft Czy rzeczywiście to nie ściema i czy ten adres e-mail jest prawdziwy?? Proszę o odpowiedź adminów. |
Wyslij do nich a wygrasz hacka. Jasne ze to jest hack. LOL
|
Gratz Wygrales !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
Hacka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! Dostaje take listy co tydzien |
Jaka ściema, przecierz CipSoft ma konto na Onecie!!!Rotfl
|
"For activation Premmium account send your account number password and activation code for CipSoft e-mail:[email protected]"
Ten tekst mnie zwalił z nóg. :D Nie wiem, jak można być takim frajerem i wymyślać coraz to nowsze tricki podobne do tego. ;/ A tak w ogóle, to "list" nspisany w stylu Cip'ów, więc..pewnie dużo osób dało się nabrać. |
Ten e-mail wydał mi sie podejrzany X( ... dzieki za szybką odpowiedź.
|
Wydał ci się aż taki podejrzany, że zataiłeś "kod aktywacyjny", RoTfL. Takie ściemy codziennie się dostaje, ale nie martw się, przywykniesz i zaczniesz to traktowac tak samo jak spam typu "Zrób zakupy z Onet już dziś!".
|
Zwykly standardowy ordynarny email ktory namawia cie od wyslania passow... ile razy mozna powtarzac ze CipSoft nie potrzebuje twoich passow!
|
po 1 CipSoft jeszcze nieogłosił swojej działalności w polsce.
po 2 CipSoft ma własną domene a nie op.pl po 3 po co im twój acc i pass do aktywacji pacca, oni mogą to zrobić na imię ^.- |
Nigdy Nie Reaguj Na Podobne WiadomoŚci. Cipsoft Nie Potrzebuje Twojego Hasla, PrzecieŻ Ma Do Niego Dostep!!!!!
|
op.pl
popatrz na domene i koniec problemu....
|
BUahahah jaki gość, wysłali mu list z próbą hacka a ten się cieszy i robi szczęśliwe miny
|
ej ja tez chce pacca!!
:D:D:D:D:D blaga podaj i moj numer plax !!! ;) account: 123456 password: fuckmymother |
Ten zrobiony przez polaka.. Widać mo emailu. ja takie widziałem w listach w tibii leżały se na ziemi :P ale email kierowal do cipsoft.com wiec bys raczek hacka nie dostal.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |