![]() |
Fibula zlurowany Demon Skeleton
Ja mam takie pytanie aktualnie skilluje sobie na Fibula i czytałem gdzieś że może ktoś zlurowac Ds'a na roty. I tak się zastanawiam dokąd on dojdzie?
czy dotąd dojdzie w sensie że na sam koniec mapki . http://img28.imageshack.us/img28/7795/aaaas.png Proszę tylko o odpowiedź i temat do zamknięcia :) |
tutaj nie powinien dojść.
@down odpowiedź masz na dole , i proszę cię nie mędrkuj dziecinko. |
@up
Jak sie nie znasz to nie pisz, już nie ma tam dsów, zamiast nich są tam beholdery których raczej nikt nie luruje, a nawet jeśli są to dsa lajtem da się uwalic, ja go moim 17 kiną w k secie crown shield crown helmet ze skillami 51/50 zjechałem luzem i pare potów poszło |
Cytuj:
|
Cytuj:
albo wróć do tego swojego OTSa i tam zostań dla dobra innych :) odpowiedź udzielona przez wszystkich : DS nie dojdzie do miejsca w którym skillujesz . Temat do zamknięcia. |
hmm w sumie wiesz nie każdy od samego początku wie gdzie na czym i jak skillować co nie :) poza tym na screenie widać tylko set tak ? a w podpisie możesz wpisać co chcesz , nicka i tak tam nie ma :)
|
Nawet jak zlurują to przecież może uciec tam jest sporo miejsca do ucieczki :) chyba że na bocie jedziesz to już inny problem :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |