![]() |
Double Axe
w necie znalazłem takie zdjęcie :
http://i39.tinypic.com/106zczn.jpg skąd ktoś miał to double axe na rooku ? :o |
500 lat temu był taki bug, że przechodziły itemy po zrookowaniu.
|
Cytuj:
|
@ap
Wiesz co to ironia ? |
Cytuj:
@topic Bug , po zrookowaniu mogles zabrac ze soba 1 itemek na rookgard. Dawno temu . C/t.? |
Cytuj:
@down Jak nie masz nic do powiedzenia, to po co w ogóle klikasz na "odpowiedz"? Tylko mi z ironią nie wyjeżdżaj, proszę cię. |
Cytuj:
@up Bo sam nie wiesz co to ironia. |
Cytuj:
|
Hiperbola (wyolbrzymienie), przesadnia – zabieg stylistyczny polegający na wyolbrzymieniu, przejaskrawieniu cech przedmiotów, osób, zjawisk. Może dotyczyć ilości, rozmiaru, stosunku emocjonalnego, przyczyny, znaczenia lub skutku. Stosowany dla wywarcia mocnego wrażenia, spotęgowania ekspresji.
Ironia (sarkazm) – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce. Powiedziałbym "close topic", ale nie chcę wyjść na forumowego lansera. |
@3up
Wikipedia, kopiuj, wklej, gz :< @topic Gdy spadałeś na rook, a miałeś na sobie eq była możliwość, że coś ci z niego nie wypadnie, ale to było i tak cholernie dawno i pewnie posiadacz double axe już go niema bo zapewne nie gra od dawna... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04. |