![]() |
Jak działa summon ?
Witam mam problem mam maga na 27lvl i nie chce mi przyzwać fire devi oraz innych stworów a mam już 605 many a na fire devil jest potrzebne mniej wiec o co chodzi mam za niski lvl???:(
|
może nie kupiłeś/aś spella?
|
koleś up ma racje, może nie kupiłeś czaru?
albo nie miałeś akurat dość many? a może pomyliłeś profesje i jesteś palem/knightem? http://tibia-wiki.net/wiki/Summon |
Cytuj:
Jak ty masz 21 lat to ja jestem Mariusz Max Kolonko i nadaje z Bostonu w massachusetts . |
27lvl + kupiony czar + utevo res "fire devil = summon.
|
Cytuj:
|
@up
nie pierdol, pallkowie z nauczonym czarem (kiedyś ze scrolli się uczyło, jakby ktoś nie wiedział :P) po update dalej mogli summonować, teraz nie wiem czy jeszcze któryś z nich został |
Cytuj:
|
Cytuj:
tylko niewielka cześć użytkowników tego forum wie ,że kiedyś uczyło się czarów ze scroli, które wypadały z potworów (ja osobiście wtedy jeszcze nie grałem) ale od ładnych kilku lat to czarów można nauczyć się tylko i wyłącznie u npc odpowiednich profesji a przywoływać może tylko druid i sorcerer (ewentualnie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo stary paladyn, ale watpie aby taki jeszcze grał) do autora tematu: upewnij się ze zakupiłeś odpowiedni czar |
moze zle piszesz? jak monster, ktorego chcesz zsummonowac ma 2 lub wiecej wyrazow w nazwie, pisz utevo res "(cydzyslow, nie 2 apostrofy, ' )
|
utevo res "Fire Devil
skopiuj i wklej |
A moze poprostu kupiles czar
Utevo Res Ina ""xxx czyli zamiana w danego potworka a nie Utevo res "" |
Cytuj:
@Autor Summon Creature Inkantacja: Utevo Res "potwór" Dostępny dla: Druid, Sorcerer Wymagany poziom: 25 Mana: 200+ Koszt czaru: 2000 gp. Premium: Nie Dokładny opis czaru wraz z potworami :tu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |