![]() |
DC -Dark Catedra
Witam jak widać w temacie będzie on o dc.Mam kilka pytań i mam nadzieję że mi ktoś odpowie na nie :PWięc:
Czy dam tam radę 32 lvl sorcem z 33 mlvl eq woce focus cape had of the mad blue legs ancient shield (kupie beholder niedlugo) i gdzie bym mógł tam expic. Podobno jest tam bardzo dobry exp i niezła kasa.Jeśli jest możliwość to jak ominąć gsa który znajduje się po drodze.Z góry dzięki za odpowiedzi. |
Na DC niezły exp, ale wg. mnie dla palów i knightów, bo sorki za małe hity walą a jest pełno ścierw które za 50~~ walą.
GS możesz ominąć idąc przez Outlaw Camp (przez taki mostek gdzie są 2 huntery) |
droga do ominięcia GSa
zawsze można zsummonować 2 monki i z nimi latać , mniejszy exp , ale większa szansa na przeżycie :) |
Lepiej idy na Guardy.
|
Przyexpie trochę i kiedyś spróbuję dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
Pozdro |
Dokladnie exp dobry i kasa tez ale nie dla sorca musialbys targac lootbagi lub chodzic czesto a jesli chodzi o gsa to uwarzaj bo jest lurniety czesto
|
na DC expi sie super! ja poszedlem moim knightem z 20 lvl i 10 lvl przyszlo bardzo szybko :) najlepiej to wbic odrazu na slimy i lepiej miec Exane pox albo miec jakies hp, mp bo czasami slimki moga sie rozmnozyc w zaskakujacym tempie ;PP tak z 25 dobrze jest wbic na ghoule bo tez szybko lvl idzie
pzdr ;]8o |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10. |