![]() |
QuantoExpress - Guardia - POLECAM
|
Haha dobrze zrobione :DD Pośmiać się można nieźle :D
|
dobre, przyznam ze mnie rozbawilo :-D
|
no nawet smieszne
|
ta ścieżka dźwiękowa wykorzystana pod koniec filmu z naszego Tsa, nie powinna w ogolę się na takim filmie pojawić, druga sprawa ten co to robił jak ma taki twardy głos w Ivonie niech wpadnie na komunikator, zapewne jak taki kozak to chętnie z nim pogadamy!
|
chwalisz sie czy zalisz ;]
@topic Wyjebiste ;) |
--- Dear'Wino dodał 1 minut i 26 sekund później ---
Cytuj:
|
Początek najbardziej mi się podoba :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Filmik mi się podobał, mimo że nie gram na Guardii ;d |
0 napinaczy ;( chyba sie speszylo towarzystwo.
|
Cytuj:
|
dobra nuta jak bijecie masakre xD
|
Cytuj:
Szkoda, że nie zostało pokazane jak padacie na tych wcześniejszych massacrach, które co 30min na boocie sprawdzacie. Co do Anczeja to nie wiecie nic do końca i wzorujecie się na plotkach ;] No i fajna sprawa zabić rycerza, który nie nosi przy sobie potionów ! idź na wyrmy joł - HALI NAPINACZ. |
Wpierdol mnie w całości! Z wielkiej twej zazdrości!
"Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 4, gości: 3) darasek, Haally, anczejek" Zaczyna sie Fajt! |
a dodacie recordsa od was z ventrilo jak mama ci karze komputer wyłączać, bo w tibie grać nie możesz ? i to wy chcieliście przed ghazem żebyśmy weszli na venta, a nie my więc Slejer nie sądze, że chcemy z Wami rozmawiać
|
ssij jak to robisz codziennie ... jol ! elo jlb 100% jp jq jol !
anyway plotki fajne ;> nie znasz faktow... nie odzywaj sie? prosto ! o nie, to byl zbyt jp to moze proste*.. anyway darek matka juz cie scierka nie bije ze grasz w tibie? |
do mnie przynajmniej moze powiedziec jakies slowo, nie to co u ciebie ;]
@up "mama ci karze" a ty ciagle o tej kaRZe ;/ @down Psykre :( |
ona juz nie powie prawda? To ty ja potrakotwales krzeslem? ! wiedzialem ...
Ludzie to o nim byl material w tvn |
Bijcie Sie Heheheheheh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |