![]() |
Ban od niewiem kogo :>
sytuacja wygladala tak : westwood, chcialem zrobic votemap, wiec pisalem zeby ludzie wpisali votemap 6 :> oczywiscie pewien ( nie znam nicku ) pro elo admina tego serverka postanowail napisac zebym sie ogarnal kopnal w glowe i takie tam rozne pro elo teskty oO napisalem mu ze nie tylko admin ma zdanie na serverze a jeszcze jego gracze a tu co :
Kicked by Console: "banned for 6666666 min" Kicked :"banned for 6666666 min Ogarnijcie troszke adminow na tym serverze bo stracicie polowe graczy jak pan ADMIN ( pokłon dla Ciebie ) czuje sie wszechmogacy :> Jak mozna to zdejmijcie bana bo naprawde fajny serverek : # 1 "VinSi's back" 6497 STEAM_0:0:1075188 |
narzekanie na mape = ban
Pewnie widziałeś jak admin to pisał. Może troszeczkę z czasem przesadził, ale może miał swój powód. Jeżeli chcesz zmienić mapę to wystarczy raz napisać, że może dajmy vota na np dd2, a nie spamować ciągle na chacie "votemap 6!!!!", zapewne tak było :) |
napisalem bodajże jak pamietam 5 razy i dalem sobie spokoj :)
ale to nie chodzi o to, chodzi o to ze ten admin czuje sie wszechmogacy, ze wszystko mu wolno i nie mozna mu zwrocic uwagi, i ban na 6 milionow minuty czy jakos tak, no bez przesady panowie... |
Ehh... czytaj podwieszone najpierw.
Cytuj:
|
SOry pisalem na szybko bo sie spiesyzłem
* Twój nick, VinSi's back * Nazwę mapy, na której w danym momencie grałeś, de_westwood * Godzinę, oczywiście jeżeli pamiętasz, ~11:00 * STEAM_ID, STEAM_0:0:1075188 * Inne, jeżeli masz coś jeszcze do dodania. Napisane wyzej |
Cytuj:
nie dostales bana za to, ze chciales zmiane mapy aczkolwiek to tez mnie irytowalo bo byles jedyna osoba na servie ktora tego chciala - kilka osob na haslo zmiana mapy pisalo "nieee" a bana dostales po tym jak napisales cos w stylu "ze masz w dupie admina i chcesz zmiane mapy" Co do bana troche za duzo "6666" mi sie wdusilo mogee troche zmniejszyc kare ale bana nie sciagne. PS a jak tak bardzo Ci sie nie podobaja mapy w naszym mapcyklu to zmien server. My akurat mamy zawsze server pelny i utrata graczy nam nie grozi. |
mistrzu nie chodziło mi o to ze mam admina w dupie tylko o to ze nie tylko ja chcialem zmiane mape i ze sie nie liczyles z opinia graczy...
--- vinsi dodał 16 minut i 4 sekund później --- moze za bardzo dosadnie to napisalem wiec wybacz Kaktusie, gram na tym servie od 2 dni i serio mi sie podoba, wiec jakbys mogl zdejmij mi bana, poprawie sie i nie bede " pyskowac " ;) |
ban został zdjęty, DZIĘKOWAĆ !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:58. |