![]() |
Rekompensata.
Poprawka klienta gry z 1 października niefortunnie przyniosła kilka problemów. Przez kłopoty techniczne kilka klientów spotkały crashe. W rezultacie wielu graczy zginęło i możliwe, że straciło ekwipunek, bądź błogosławieństwa. To nieprzyjemna sprawa zarówno dla graczy, jak i CipSoftu, który głęboko żałuje, że te problemy wystąpiły.
Jako formę przeproszenia CipSoft zdecydował dodać 7 dni premium do 699 kont, które dotknęły problemy. Aby dostać rekompensatę powinieneś podać dwa dowody:
Tydzień premium dostali gracze z płatnym kontem, jak i darmowym. CipSoft ma szczere nadzieje, że to zwróci straty poniesione podczas śmierci. |
Heh, calkiem fajna rekomopensata, ale też chwyt marketingowy ;p
|
Inb4 "nie skopiowałem treści errora".
|
Dziwne, że w ogóle się tym zainteresowali. Wycofali poprawkę z gry bardzo szybko, czym mgli by się wykręcać przeciw wszelkim rekompensatom.
Z drugiej strony, teraz na taki gest mogą sobie pozwolić, bo warunek wysłąnia błędu i dowodu o śmierci, będzie spełniony przez na prawdę małę grono graczy. A jak ktoś już wyżej wspomniał - reklamka jest :) |
Omg, dawać 7 dni premium za - w niektórych przypadkach - kilka/naście milionów expa w plecy to chyba jakaś kpina. Tyłek mogę sobie tym podetrzeć.
(nie, żebym grał, staram się tylko wykorzystać kolejną okazje pojechania CipSoftu, dostałem cynka, że oglądają moje posty : /) |
@up
Dla gracza z 300 lvlu strata po śmierci wynosi niecałe 9 mln expa, ihmo bez żadnych problemów do wbicia w 7 dni. Nie licze sytuacji gdy ktoś nie ma blesów lub padł na większym lvlu a z tych 699 to bardzo mały odsetek. Także uważam, że rekompensata jest słuszna, jednakże sam nie padłem a bym się wkurzył i inaczej to widział hehe |
Ja się trochę wkurzyłem bo mnie wylogowało na beholderach, zaczeło się coś ładować i dopiero za jakąś minute mogłem się ponownie zalogować, ale na szczęście nie padłem... :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
raz ze swiadomie z pewnoscia tego nie wywolali dwa, sprawa zostala szybko zalatwiona wg mnie |
A kto z was zapisał/wysłał treść crasha? Tak jak wyżej- lepszy rydz, niż nic.
|
zapisałem wysłałem i dostałem :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup:
.... |
Cytuj:
|
jakie beznadziejne tłumaczenie, O Jezu
TY jako gracz nie dostarczasz zadnych dowodow, oni sami je zbierają, skąd wiedzieliby z góry ile kont dostanie pacca? a crash report was sent to us, and: the character that suffered from the reported crash died during the time the client version 8.51 was online. czyli 1. wysłano do nas report z crasha oraz 2. postać umarła kiedy wersja klienta 8.51 była uzywana. |
omg 699 osob , cofną server o 1-2 dni i kilka tysiecy bedzie plakac... o co wam chodzi?
|
"do 699 kont, które dotknęły problemy."
Jak wiedzą ile ucierpiało to tez widzą kto więc na co te dowody ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |