![]() |
'Dziewczęta'
slyszeliscie jaka akcja? i sklada sie, ze to z mojej szkoly... zenada.
http://www.tvn24.pl/28377,1622929,0,...wiadomosc.html |
Eh Do piachu z takimi.. i tak wyrosną na galerianki czy inne tego typu .....
|
powiem Ci tak : slyszalem o tej akcji w szkole tak na swiezo po samym wydarzeniu... i z tego co slyszalem, to raczej nie bylo zadnego bicia, tylko jakis lekki pojazd i po sprawie. pewien nie jestem, ale mozliwe ze to jest tylko takie podkolorowane. ale pewnosci nie ma : )
|
Czy to naprawdę jest warte nowego tematu?
|
Słyszałem, oglądałem, pomyślałem, no i doszedłem do wniosku, że to typowa patologia społeczna, akurat dość powszechna jak na nasze dzisiejsze realia. Nie powiem, żeby mnie to jakoś specjalnie zdziwiło.
|
ROzumiem jakby 1 klasista pobil 3 klasiste. Jest pro i w ogole, bo pobil starszego. Ale bicie mlodszych? wstyd
|
I tak jest zawsze! Dużo gadania, a nikt nie patrzy co się dzieje.
|
Wg. mnie nie jest to nic nowego, tylko tym razem sprawa została jakoś nagłośniona.
|
Kolejny blyskotliwy temat ,bez ktorego to forum nie mialoby prawa bytu
Przeciez takie akcje sa codziennie i to jeszcze w gimnazjum no to prosze Cie |
Łoje... Zawsześmy się ze starszymi żarli, i jakoś nikt z nas nie musiał się z tego powodu wieszać.
|
Takie są realia gimnazjów. Chyba w prawie każdym gimnazjum jest coś takiego, więc co się dziwić. Nie wspominając o poprzednich interwencjach policji w tym gimnazjum: malowanie kogoś markerem i spożywaniu alkoholu. To pierwsze może nie w każdym, ale drugie na pewno jest bardzo powszechne w każdym gimnazjum.
|
HAHAHAHAHAHAHA, panterki, HAHAHAHAH...
Szczerze, mi to wydaje się być śmieszne. Śmieszy mnie wprowadzenie gimnazjów, niedoje**nie większości polskich nauczycieli oraz bardzo niski poziom polskiego szkolnictwa. Dalej dalej Pani Minister! Zobaczymy, co będzie za 5 lat, na całe szczęście ja już będę patrzył spoza granic tego chorego kraju. |
No patologia, co tu dużo mówić. Wprowadzenie gimnazjów było najgorszym posunięciem ministerstwa edukacji w historii :/
|
Hmm a ja jak zwykle : na krzeslo z nimi ;)
|
Cytuj:
Co do filmiku... No to ile tych dziewczyn jest? :P 10? 20? że nikt sie im nie postawi? |
Marzanna Zielińska...trzymajcie mnie. To ta od reportażu o Tibii?
temat: Choć nie znam dokładnie tematu, to widać jakimi k****** są nauczyciele i dyrektorzyny. No, aczkolwiek czy tak nie jest w większości gimnazjów? Choć u mnie aż tak źle nie było. |
Cytuj:
|
@up
Wątpie, żeby on chodził do gimnazjum. @topic Mam to głęboko gdzieś, wogóle mnie to nie rusza. Jak jest sie leszczem, to tak się kończy. Chociaż, agresywne dziewczyny to coś, czego nie znoszę. |
Cytuj:
|
Słyszałem i nie zdziwiło mnie to. To norma w polskich gimnazjach, a tu sobie dla znalezienia tematu do faktów, żeby czas wypełnić, nagłośnili.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |