Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tibiacast - Polska (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222271)

bosal 08-10-2009 17:50

Tibiacast - Polska

Jest mi niezmiernie miło poinformować Was, że będziemy prowadzili oficjalne Polskie Forum projektu Tibiacast na Hunted.pl. Natomiast na onePay będzie można kupić opcje Premium Tibiacast, onePay jest oficjalnym polskim sprzedawcą.
Tibiacast jest programem dzięki, któremu możesz oglądać na żywo rozgrywkę innych graczy pokazywać innym swoją grę. Program jest nowy, ale zaczynają go używać sławy Tibii.

Kompletne informacje znajdziecie pod poniższymi adresami:
Poradnik - Poradnik - Tibiacast
FAQ - FAQ - Tibiacast
Premium Premium - Tibiacast

http://forum.tibia.pl/logo.png
Opcje premium dostarcza onePay.

ksawier 08-10-2009 18:20

Dobre;] Ale Coś nie mogę się zarejestrować na tym onePay;/

Avena 08-10-2009 19:26

podglad innych graczy wymiata

wielkie gz dla tworcow :p

Gonzo 08-10-2009 19:45

na hunted.pl? powodzenia.

Liwotto 08-10-2009 20:48

Hahah :D Tak jak wyżej ^^

Krakoww 09-10-2009 11:54

kolejny płatny program jak tibia cam tv i tak pewnie wiekszosc osob zostanie przy darmówce tibia live eh

Lukaszekbb 09-10-2009 14:50

Skąd w ogóle wytrzasnęliście to OnePay ??
Pacc na 30 dni ponad 50 zł :o
Dosłownie przed chwilą płaciłem kartą na tibia.com i wyszło 31,74 zł.
Ludzie jakie zdzierstwo, i to w czasach gdzie każdy praktycznie ma kartę płatniczą.
No ok, większość tu na forum może niema, ale mają rodzice a jaki problem się z nimi dogadać ?

Inferniak2 09-10-2009 16:54

Popieram 2 osoby wyżej!! Nie dość, że płatny, to jeszcze kupe kasy trzeba wywalić w błoto. Myśle, że nie znajdzie zbyt wielkiego poparcia wśród średnoi lvlowych graczy (mam na myśli pokazywanie siebie).

giersz 09-10-2009 16:59

Dzięki temu newsowi znwou na tibiacast napłynie cała masa ludzi. Po tym jak newsa umieszczono na tibia.br następnego dnia było 6 stron z kanałami, a wcześniej jedna strona wystarczyła aby wyświetlić wszystkie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakoww (Post 2662913)
kolejny płatny program jak tibia cam tv i tak pewnie wiekszosc osob zostanie przy darmówce tibia live eh

Tibiacast jest darmowa, ale kupno premium pozwala na wchodzenie bez ograniczeń i tworzenie własnych kanałów na które może wchodzić więcej ludzi (30, a nie 10 w przypadku zwykłego konta)

ruszek 09-10-2009 22:02

@up

Fajnie że opisałeś błąd, na pewno ci ktoś pomoże :cup:

bosal 10-10-2009 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakoww (Post 2662913)

Program nie jest platny. Tutaj sa opisane dokladnie opcje wersji bezlplatnej i platnej. Nie jest to Tibia Cam, tylko mozliwosc podgladu online aktualnie grajacej osoby w czasie rzeczywistym, to pierszy tego typu program i jeszcze nigdy czegos takiego nie bylo. http://tibiacast.com/pl/premium

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukaszekbb (Post 2662976)
Skąd w ogóle wytrzasnęliście to OnePay ??
Pacc na 30 dni ponad 50 zł :o
Dosłownie przed chwilą płaciłem kartą na tibia.com i wyszło 31,74 zł.
Ludzie jakie zdzierstwo, i to w czasach gdzie każdy praktycznie ma kartę płatniczą.
No ok, większość tu na forum może niema, ale mają rodzice a jaki problem się z nimi dogadać ?

Mylisz sie, bardzo niewiele osob dysponuje karta kredytowa. onePay to alternatywa, mozna tam kupic rozne produkty. Miedzy innymi Tibiacast Premium, bo to oficialny Polski dystrybutor. Nie wiem czy zaywazyles ale inne kraje nie maja mozliwosci kupna 1 miesieczne Tibiacast Premium, tylko na onePay. Tak poza tym mozna placic SMSami. Nie wiem czy ceny beda takie czy spadna, na razie sa takie. Co do Tibiacast radze sie zapoznac z programem bo jest bardzo fajny wspieramy go razem z TibiaBR. Tibiacast premium zakupione przez onepay jest dostarczane automatycznie i od razu.

fito46 10-10-2009 10:58

zapomniales dodac najistotniejsza rzecz
cala kasa czy to z onepay czy z smsow leci do twojej kieszenie (prowizja) czyz nie? xd przeciez za darmo nie bedziesz promowal produktu a zedrzec pare zl z Pl 3ba hehe

Sissku 10-10-2009 12:42

nie kumam... czyli mozna kupic pacca za sms?

bosal 10-10-2009 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fito46 (Post 2663525)
zapomniales dodac najistotniejsza rzecz
cala kasa czy to z onepay czy z smsow leci do twojej kieszenie (prowizja) czyz nie? xd przeciez za darmo nie bedziesz promowal produktu a zedrzec pare zl z Pl 3ba hehe

Cala kasa... raptem na PACC zarabiamy 5zl moze, musialbym przejrzec raporty. Z Tibiacast po prostu sie dogadalismy i zapewniamy im Polski support programu, tlumaczenia etc.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sissku (Post 2663580)
nie kumam... czyli mozna kupic pacca za sms?

Tak, i zaraz pewnie zapytasz sie czemu mamy taki przelicznik. A no bo z PACC dostajemy 40% kwoty, a do tego dostajemy ja 2 miesiace pozniej.

Virtus360 10-10-2009 20:01

Zarejestrowalem sie, sciagnalem tibiacast i dziala. Na besplatnym koncie mozna zarowno ogladac i broadcastowac, jest cale okno rozgrywki, mozna otwierac liste VIP etc., pisac na kanale tibiacast z graczem, ktory broadcastuje i innymi ogladajacymi. Zaskoczylo mnie to, ze mozna na zywo ogladac czyjas gre :D.

Swietne. ;)

ruszek 10-10-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaceko0o (Post 2663760)
Wiec blad jest taki .

Wchodze w program i w clienta Tibi daje to atach czy jak to sie tam zwie .

Daje watch i nie dziala . -.-"

Najpierw naciskasz watch, potem wchodzisz w clienta tibii,dajesz attach i dajesz enter game tylko nic nie wpisujesz.

Clin92 11-10-2009 18:18

Śmiech na sali...
Jeżeli ktoś nie ma karty i chciałby kupić konto premium, musi doładować portfel na tym onePay. Czy ja źle rozumiem czy tam jest takie beznadziejne rozwiązanie?
Doładuj portfel SMSem
Aby doładować portfel za pomocą SMSa wyślij wiadomość o treści AA.ONEPAY 1358 na jeden z numerów:

* na numer 7636 za 6zł (+ VAT), doładuje o kwotę 2zł
* na numer 7936 za 9zł (+ VAT), doładuje o kwotę 3zł
* na numer 91455 za 14zł (+ VAT), doładuje o kwotę 5zł
* na numer 92555 za 25zł (+ VAT), doładuje o kwotę 9.5zł

Kabans 11-10-2009 21:43

-.-

Moze mi ktos powiedziec dlaczego jak instaluje net framework To caly czac pisze mi ze pobieranie 0 k/s ? Dlacego nie chce mi normalnie pobrac

bosal 12-10-2009 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clin92 (Post 2664534)
Śmiech na sali...
Jeżeli ktoś nie ma karty i chciałby kupić konto premium, musi doładować portfel na tym onePay. Czy ja źle rozumiem czy tam jest takie beznadziejne rozwiązanie?
Doładuj portfel SMSem
Aby doładować portfel za pomocą SMSa wyślij wiadomość o treści AA.ONEPAY 1358 na jeden z numerów:

* na numer 7636 za 6zł (+ VAT), doładuje o kwotę 2zł
* na numer 7936 za 9zł (+ VAT), doładuje o kwotę 3zł
* na numer 91455 za 14zł (+ VAT), doładuje o kwotę 5zł
* na numer 92555 za 25zł (+ VAT), doładuje o kwotę 9.5zł

Taak, nie lubimy czytac prawda ? Nie widzisz opcji doladowania przelewem na poczcie czy w jakimkolwiek banku ? Drukujesz albo wypelniasz druczek i idziesz do banku jesli nie masz konta.

Zaupin 13-10-2009 15:41

I komu to potrzebne ;s.
To nie realityshow.
baja bongo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41.