![]() |
Lord Palestyna selluje loot
|
omg ale szmalu xD
|
Ciekawe ile było by profitu jakby go haknąć ?
5kkk ? #Down: Ta, no to może 25kkk(albo jescze pare k więcej na końcu) |
@Up
Ale chyba tylko z plejt armow mam rozumiec? |
czemu moze mi debugowac? :)
--- chrupekk dodał 6 minut i 57 sekund później --- dobra, juz dziala :] |
Loty zebrane z miesiąca na frostach, ofc na bocie.
|
2k dowloadu pozdro :D
|
Więcej by wyszło niż nie jedna pensja jakiegoś robola...
|
Lol w ch*j kasy xDD A jak wszedł do domku to więcej osób pod domkiem niż jak papież przemawia xDD Wie ktoś może co to za metalowa ryba na jego balkonie w domku?;dd
|
debuguje mi ;/
|
Cytuj:
Co do filmu: nie wiem, ile on dokładnie kasy tam zarobił, załóżmy że 1 bp cc (o.0) sellając po 2 zeta/10k ma 4k pln ;] wiecie może, ile on tego loota zbierał? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol bp cc ;d
|
rotfl, prawie że sie nie posikałem jak te br próbują ubić tego palesztine :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LINK NIE DZIAŁA JAK BY KTOŚ MÓGŁ TO REHOST ZROBIĆ.
17:00 Lord'Paulistinha [462]: 13:38 ROKYN: I THINK YOU MUST BE ONE OF THE RICHEST INHABITANTS OF TIBIA! YOUR ACCOUNT BALANCE IS 111000018 GOLD. jebie mnie czy w to wierzycie ale widziałem to na własne oczy ;) na tibiacascie . Pozatym widzialem jak jego ziomek z rl niby tak bynamniej mówił 240ek + sprzedawał z 100bp plate legów , 1,1kk oz long swordów , 400k oz kusz ponad 2kk mieli z tego w domu pokazywał bp of cc + jeszcze jeden bp ale nie cały zapełniony z 30kk w domku miał i niby miał tyle e ringow ze je sprzedal za 770k te co z frostów lecą ;] |
@up
Po 1 link działa Po 2 nie pomyliles tematu? bo tu nikt nie mowi ze nie wiezy bo jest duzo filmikow a ze ty widziales 30kk na tibiacast to co sa filmiki gdzie pokazuja cala kase(111kk) caly domek ma zawalony prawie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |