![]() |
gS z poFylamyWaNymI noGaMI ... eee beZ noG :)
http://m0a.fm.interia.pl/beznogi.jpg
W sumie moj 3 fake wiec nie bic za bledy ( a sa :P ) bo byl on robiony w miare "na szybko" milego ogladania ;) and coment plX edit@ "krew" zmieniona tzn. nie ma juz tego "oczo***nego" seledynowego odcieniu :P |
mhmh ...
-Krew mi sie nie podoba -Oczka GS-a s±.... jak jakiego¶ BIEDNEGO i NIEWINNEGO staruszka !!!!!!!! JAK MOGŁE¦ MU NOGI ZABRAĆ :D Ogólnie.... fajne ;) .. ale ta krew: 84/100 (pomysł 100/100 ale ta krew ;( ..slime czyt.) |
Cytuj:
|
Ładne
Ładne.Tego jeszcze nie było
Rób węcej |
Fajnie...
No spoko skoko...tylko ta krew,ale tak to calkiem niezle.
A tak na marginesie czy oplaca sie robic feak'i na szybko.Gdyby przysiasc a nie spieszyc sie to pewnie efekt bylby znacznie lepszy.Ale to tylko moje zdanie |
- Krew taka nienaturalna ;P
- Tak, oczka takie niewinne, to fakt ... - A odnóża (brr, wyrwane xD ) wygl±daj±, jakby zostały wbite / wkopane w ziemię. Argh, jeszcze się trzęsę ;) 8,5/10 a pomysł 9,5/10 Supeer ! |
A mi się krewka podoba :D Rób więcej :D
|
No no nie powiem fejk jest calkiem calkiem
wykonanie 8/10 pomysl 9,5/10 nie wiem jak innym ale mi sie podoba !!plx rób wiecej!! |
Na 6 comentach sie skonczy :( ? To jeden z pierwszych "fejkow" , tyle osob oglada a nikt nie comentuje -.-'' ...
...::: CoMeNtS plX :::... |
bidny gs.... 8/10 ladnie zrobione i fajny pomysl
|
Może być tylko troche dziwnie to zrobiłe¶:]
|
nie ''dziwnie'' tylko ''orginalnie'' :P
|
krew....
Nie wiem co wy chcecie od tej krwi :| mi sie podoba
Fajny fake :P |
Bardzo ładnie prawie, tylko gdyby¶ co¶ zrobił z tym hmm... obramowaniem? Do slimu - krwi to by lepiej wyszlo
|
Ładny, mi się tam krew podoba.
Ale powiedz- CsHy tY MasHH JaKiE¦¶¶¶ PrObLeMy z kLaWIaTUR±? |
Ehh...masz to w formacie bmp. czy masz może kiepsi serv?
|
nice nice 9/10 bo slime ci nie wyszły
zrob co¶ jeszcze. |
Jak dla mnie to super ;)
MORE!!! |
klawiatura dziala DoBrZe :P ... slaby serv :(
|
Tak Popatrzec Na Oczy Tego Gsa Taki Smutny Normalnie Hamidlo Z Ciebie xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |