![]() |
Wasze...eee...marzenia (?)
No wiec chciałbym abyscie podali swoje marzenia (ale nie te najskrytsze:P)
Moim jest założyć z kimś kiedyś zespół muzyczny...metalowy albo rockowy,ale na pewno nie po polsku. Jako 8-io latek marzyłem aby zostać wielkim piłkarzem, ale wszystko olałem i nawet nie zagram w okręgówce. @Wild Dragon Super. Nawet osiągalne nie trudno. Cytuj:
|
A ja chciałabym dostać meeeega wielkiego ,
pluszowego misia i koniecznie białego ... Kojarzy mi się z pewną piosenką ;) @ up : Prowokacja na Twój temat, ot co . A tak na serio ... Brak wojen na świecie . Brak nieszczęść. Brak chorób moich najbliższych . |
chciał bym być bogaty, żeby nie było wojen i żeby cała moja rodzina była zdrowa...
|
Pokój na świecie, anie nie ofcicjalnie, to nic mi nie potrzeba, zdrowia jeno dla mnie, rodziny i najlepszych znajomych.
|
Oprocz oczywiscie gory szmalu, chcialbym zeby polska wyszla z dola, bo to co sie tutaj teraz dzieje to jest kabaret ;/. Hmmm a z takich jeszcze bardziej przyziemnych to podoba mi sie bardzo taka jedna dziewczyna :p
|
moim marzeniem jest ak 47 ,bo jestem palladynem i musze trenowac z sasiadem Distance Fighting
|
Moim największym marzeniem jest być wielkim mistrzem capoeiry,teakwon-do i aikido.
A z tych przyziemnych skończyć szkołe,zdać mature iśc na studia. I żeby wyszło mi z pewną dziewczyną... |
Cytuj:
eeee... i oczywiście WORLD PEACE :D |
Nic wielkiego: skonczenie mapy do ots, a potem postawenie wlasnego serwera; studia w Kraku; antykwariat w Kraku; no i zebym przestal kochac bez wzajemnosci....
|
niesmiertelnosc.
a z takich bardziej realnych to znalezienie milosci swego zycia :P |
Magiczny kubek, który zamienia każdą ciecz w wódkę.
|
@Raynold & Dr.Unknown: to ma być wasze mażenie a nie pruba wygrania Miss Wordl of Tibia 2005 :P
|
moje marzenie jest następujące , mógłbym oddać za nie sowje własne życie:
żeby moi najbliźsi nigdy nie umarli |
Oj ja to żeby mi sie jakaś dziewczyna w koncu spodobala (nie zebym byl gejem :D). Oj...
Motor bym jakiś porządny chciał ... |
Ja tylko chce zeby zawsze bylo 3.30 na Wino!!!!
|
Precz z przyziemnymi zyczeniami!!! Wyzwolcie umysły bracia i siostry!!<me ucieka z psycho-śmiechem na ustach>.
|
Równouprawnienie Kurczaków :D
Marzę o dużych levele w Tibii, mniej n00bów co czychają na lootbag... W życiu niewirtualnym chciałbym być bogaty zdrowy i szczęśliwy, i tak samo z moją rodziną... ;) |
Zeby magus i ray juz nie moderowali po pijaku...
Zeby mama byla zadowolona, zostac rysownikiem/chemikiem Zeby kocwirski wrocil... byu aniolek zobaczyl moja osobe Zeby miec choc raz w zyciu przyjecie urodzinowe (nigdy nie mialam;(, zawsze tlyko prezent dostawalam i nic wiecej ;()i zeby ktos 16 lutego pamietal o moich imieniach... |
ja chcialbym nowiuskie Volvo S60R (narazie kosztuje tylko kolo 300tysiecy :D)
chcialbym mies vysoki lvl na tibii world peace plzzz zebym mogl sie wreszcie zakochac w dziewczynie w swoim wieku ;) a jak nie to wyzej to niech chociaz sie spodobam ****** oraz chcialbym miec kontakt z ciemnymi dropsami do konca zycia. tzn niejestem gejem, ale zebysmy bili w ciaglym kontakcie :D a! a tak btw to chcialbym aby w losuxie doszlo 10000paskow naraz, i zeby byly super bardzo hiper omg strsznie maxymalnie smieszne :D |
Cytuj:
@Topic Zdrowia dla mnie i tych na ktorych mi najbardziej zalezy (nie zebym innym zlego zyczyl), skonczyc studia, miec dobra prace, rodzinę z tą moją wymarzoną, przyjaciol. Jak chyba wiekszosć z nas: szczęśliwego, udanego życia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |