![]() |
Śnieżek ?
Hmm czy u was pada śnieg nie mówie o śniegu z deszczem tylko o samym śniegu.U mnie jest już dosyć duża pokrywa ;P.
/// Tak ten temat jest bez sensu ale chce tylko zobaczyć czy tylko u mnie jest tak poje***e , że w październiku pada śnieg. @down ;( |
nie wiem, bo nie mam okien
|
W bydgoszczy tylko piździ : d ale na prezentacje "Delecty" i tak się wybiore
|
Przez kraty w oknach niewiele widac :( a wyjsc na dwor nie moge bo nie mam klamki w drzwiach
|
snieg, ale mokry jak o ja pier... chlapa sie robi a dachy bielutki. Normalnie jak w grodniu, tylko te zielone liscie na drzewach nie pasuja xD
|
W szczecinie nic :/
nawet ten deszcz taki mało konkretny |
Zero deszczu, żero śniegu, tylko wiatr na*******a i zimno jak...
|
w ch*j śniegu mokry, ale deszcz nie pada
|
Cytuj:
|
U mnie jest już nawet powódź, szykuje się wielki armagiedon. Woda z Zalewu się cofa, więc zobaczymy jak potoczy się cała sytuacja dalej. No ale to jest kurwa parodia, żeby takiego miasta jak Elbląg, nie było stać na worki z piaskiem lol.
|
wyszedłem z psem na spacer w klapkach w spodenkach i w koszulce krótkiej , patrze a tu śnieg... połaziłem z nim z 15 minut i wróciłem.
|
Cytuj:
|
wrzuc to na demoty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W Olsztynie piździawa jak chuj, wyrobić się nie da na dworze. Na początku deszcz ze śniegiem a teraz ładnie pada sam śnieżek. ;>
|
Chyba pierwszy raz tak całkiem poważnie zima zaskoczyła drogowców. Chyba nie tylk ich...
|
Cytuj:
|
W Lublinie o pierwszej w nocy padal deszcz ze sniegiem, ktory od razu sie topil. Wstaje rano patrze za okno, zonk. Kilkunastocentymetrowa pokrywa.
Ale ten snieg jest mokry i jest paćka na chodnikach i ulicach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |