![]() |
[Youtube] Witaj w rzeźni. Recon!
|
Cytuj:
#top fajny filmik, ale teraz recon jest legenda |
Cytuj:
pewnie mam skrina z twoim zgonem cwaniaku ;) |
Cytuj:
to powiedz jaki ma rozmiar buta wzrost wage imie i nazwisko _/ |
Cytuj:
|
Dobre to jest! :D
|
filmik ladnie złozony, fragi nie specialne; p
|
najs, a jak chcesz, zebym obejrzal w hd to kup mi kompa :d
|
Nic specjalnego ;d
|
#up
Ej ziomek, nie spamuj, bo te "XD" jest zalosne i dziecinne ;o ( to tak jakbys spamowal "AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHA", a kto zazwyczaj uzywa tego rodzaju spamu to chyba nie musze tlumaczyc ) Recon Ci pixela ubil, to idz odrabiaj,zamiast pisac zalosne posty w temacie... zebys przy nastepnym zgonie mial chociaz te pare procent na plus... #thread Film jak zawsze udany, bo od wytwórni fokusprodakszyns ;d fragi tez niczego sobie ;) Ot moje 5 gp. Pozdrawiam |
dzięki za komentarze i polecam też inne moje filmy, może któreś fragi bardziej wam przypadną do gustu.
high5 |
@up
idź na*******ać sobie mw przed mordę na mc drugim charem zrób zdjęcie i się pochwal, że umiesz rzucać mw i masz piwipi |
@up
No to chetnei zobaczymy cie w akcji masterze daj jakies filmiki z wojny w ktorej uczestniczyles lamko chetnie poogladamy. |
Nie przepadam za takimi filmami i ten jakoś też nie specjalnie mnie przekonał, a przede wszystkim skołuj sobie lepszego kompa do montażu bo widać małe zacinki ;x
|
Cytuj:
Cytuj:
#thread Cytuj:
|
Dobrze, że ta druga nuta była w miare bo już miałem wyłączyć ten filmik. Może jestem ślepy ale ja żadnego fraga tam nie widziałem a co do tego wieśniaka na końcu to nie mam pytań. Mógłbyś chociaż napisać jaki to świat, gildia etc.
|
Cytuj:
@topic filmik b dobry , najs fragi i świetny jak zwykle montaż ;] |
Cytuj:
Hejterzy uspokójcie się, po co prowokować? oceniajcie film jak reszta a nie pokazujecie im coś o czym ich hotkeyowe głowy nie mają pojęcia, wiadomo non-pvp trzeba bronić, ale nie koniecznie na forum. Wystarczy zabijać tworząc respekt, jak my. Będzie taki czas ze wszystkie kozaki z pvp przyjdą do nas, na non-pvp zeby moc pograć w war systemie i bić się tylko z enemy a nie z całym światem. /Fokus |
@up
Mamy nowego nostradamusa8o Już widze te tłumy graczy z pvp na poczcie z ojrosami bo chcą wymiatać na non. I żadnego oskarżenia nie było, tylko delikatnie nie którym zwróciłem uwage na znaczenie słowa FRAG (nie tylko w tibii). @down Wtedy fraga ma pociąg... Ty mu TYLKO pomogłeś. Jak dałem koleżance w szkole kanapę i ona zachłysnęła się nią na śmierć to jestem mordercą?? Zresztą to porównywanie do rl jest kretyńskie. |
Sprobuj kogos przywiazac do torow i jak go potraci pociag to powiedz, ze przeciez to nie ty go zabiles.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32. |