![]() |
Tyrsung
Siema.
Kiedyś expiłem sobie palkiem na Frost Giantach na Tyrsung, ale teraz mam knighta i mam takie pytanko. Czy 40lvl, 65/61 skille starczą żeby tam poexpić i żeby wyjść minimum 500gp na 1h hunta? Mam golden armor, k legi, meduska, crus helmet (i boszki). Jak myślicie? |
A jaka broń? Jak będziesz bił pojedynczo to spokojnie możesz tam poexpić, choć na skilach 70/xx byś tam spokojnie latał.
|
Broń to Bright Sword :)
Czyli jednak będę musiał się pomęczyć i wbić tego 70 sworda :) Czy 65 shielding starczy? |
Gianty nie są mocne przecież ;) Ja bym latał od 70/68 no ale to już Twoja decyzja. Z samych itemów będzie Ci się zwracało.
|
Wiem, że jest od tego osobny temat, ale mam już 37lvl i chce wbić jak najszybciej 40lvl, ale na penishula tomb -1 to już jest porażka, muszę bić 6-8h lvl. Gdzie mi poradzicie szybko wbić te 3lvl? Skile 70/67. Nie chce waste, ale może być tak, że wyjdę tylko 100gp na plusie po jednym huncie.
|
na cyklopy albo żółwie idź :) dobra sprawa , dobry loot i exp jak na 37 lvl.
|
Dobra już mam 40lvl, 70/67 skille i bright sworda. Jak myślicie ile wziąć potionków tak żebym sobie mógł poexpić trochę a nie żebym po pół godziny do dp wracał. I jakie potki mi polecacie żeby waste nie było, manasy czy health?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |