Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   [Celesta] Trapowanie ;o (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222872)

Kulkonosz 18-10-2009 15:53

Trapowanie ;o

Teraz na Celeście grasuje 2 graczy o nickach Setis Naf i Semorix. Chciałbym wszystkich ostrzec, wczoraj padłem na ich trapie :confused: i z kilkadziesiąt innych graczy, gdy był najazd na POH lurowali banshee, na POH widziałem także kilkadziesiąt dedów i ich 2 znowu biegało, boje się przez nich iść expić, powinni coś z nimi zrobić, moi kumple także padli, straciłem przez nich lvl i cenne skille, nie powinno być czegoś takiego jak trapowanie, bije sobie lvl a tu nagle wpada jakiś dwóch i zaczynają wszystkich blokać, co wy o tym sądzicie? X(

Kozto$ 18-10-2009 16:04

Nie powinno, ale jest:O I co? Nic nie zrobisz.

Hakuje_palte_sety 18-10-2009 16:24

Poprostu ich exivuj i jak zobaczysz że są blisko Ciebie, to wyjdź na obrzeża expa sprawdzić czy akurat nie idą na nie, noś przy sobie dużo potów, time ringi, m walle używaj mózgu - to nie padniesz.

Zamne 18-10-2009 16:30

sam tak rób, a nie marnuj zycie na tipje

Kulkonosz 18-10-2009 16:39

Kolejny raz mnie zabili, miałem ze sobą stealth ringa, oni są niemożliwi, chyba popełniłem błąd śmiejąc się z nich, ganiali za mną i lurowali wszystko aż mi sie stealth skończył, próbowałem dać exita, ale cały czas lurowali po 3-4 ghoule które dość mocno mnie biły, już po prostu nie wytrzymuje, wszędzie pełno deadów, nie tylko ja padam, zastanawiam się czy nie iść z nimi na ugodę, ale chyba sie nie zgodzą ;(X(

Pepeszka.. 18-10-2009 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kulkonosz (Post 2669069)
Kolejny raz mnie zabili, miałem ze sobą stealth ringa, oni są niemożliwi, chyba popełniłem błąd śmiejąc się z nich, ganiali za mną i lurowali wszystko aż mi sie stealth skończył, próbowałem dać exita, ale cały czas lurowali po 3-4 ghoule które dość mocno mnie biły, już po prostu nie wytrzymuje, wszędzie pełno deadów, nie tylko ja padam, zastanawiam się czy nie iść z nimi na ugodę, ale chyba sie nie zgodzą ;(X(

S.T.R.A.S.Z.N.E....

Idź się wyżalić gdzie indziej

Kulkonosz 18-10-2009 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka.. (Post 2669192)
S.T.R.A.S.Z.N.E....

Idź się wyżalić gdzie indziej

Ja sie nie wyżalam, ja tylko chce ostrzec innych graczy z celesty.

Clockwerk 18-10-2009 19:21

uroki non-pvp B)

na pvp spuścił byś takim wpierdol z kolegami
potem byłby war między wami a nimi
potem byście przegrali i mieli ostrego pajmenta
i tak to życie leci
:D

BaD 05-11-2009 00:02

Lol jak można się dac tak trapnąc...
Moim zdaniem dobrze że tak robią ;p trapowanie to jedyna zabawa na non-pvp. A po za tym który ty miales lvl 9?
Teraz w jesiennej latce można przechodzic prze innych wiec wykorzystaj to i nie daj sie trapnac na ghulach czy co tam innego...

Jatoja 05-11-2009 13:06

a do bravo juz pisales ?

ruszek 05-11-2009 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jatoja (Post 2680627)
a do bravo juz pisales ?

hahahaha xD own3d, rozj***łeś mnie tym xD

Od ghoul trap padnąć ? Pro musisz być :confused:

Jatoja 06-11-2009 12:04

I widzisz Kulkonosz napisales do bravo, prezydent po przeczytaniu wywiadu mial oglosic zalobe narodowa, ale niestety wykorzystal juz limit na ten kwartal i wiecej nie moze. Premier natomiast wstawil sie za Toba w Cipsofcie razem z o. prowadzacym. Ten ostatni zagrozil, ze w eterze bedzie glosil jakoby Cipsoft byl organizacja masonska - co bezposrednio wplynie na ich dotacje z unii oraz znaczaco obnizy sprzedaz pacc'ow (dziadkowie i babcie nie dawali by juz wnuczka z przedszkola/podstawowki pieniazkow na gre stworzona przez masonow) - jesli nic z tym nie zrobia. Efekt byl taki, ze wczoraj caly dzien informatycy prowadzili dzialania, ktore zapobiegna przyszlym trapom. Wiec ciesz sie spokojem jaki teraz bedziesz mial, w koncu ta poprawka zostala wprowadzona przez Ciebie i dla Ciebie.

Pzdr

ps. tylko nie pisz nastepnych tematow ze jakies pier*** nooby z 2 lvl'ami mniej (w koncu w takiej sytuacji to ty jestes cool, a oni nooby, bo przeciez to Ty masz AZ O 2 LVL WIECEJ !!) wybijaly Ci caly resp, a przeciez to Ty tam pierwszy byles nie ?

Sheller 17-11-2009 22:25

kurde nie no 3 ghoule na klate to pewnie nie wyrobil na potach :]

Maldoryz 17-11-2009 22:29

Moze nie jestem jakims znawca, ale czy tylko ja dostrzegam tutaj prowokacje?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17.