![]() |
Prawie jak be ast :P
http://tibiacam.tv/cams.php?id=dow4ute371izkg4d
podejrzewam ze gdyby tam nie wszedł pod koniec filmiku toby jeszcze z nimi biegał :D |
Be ast, o ile sie nie myle, to staral sie jeszcze udupic tych pro, a ten to tak atakowal dla strachu. Ogolnie to podobaly mi sie te akcje w 9 minucie, w tym barze, ladnie to wygladalo ^^.
Apropos be asta, to on jeszcze nagrywa? |
@up
Nagrywa charem Nissault niekiedy :] |
Nissault, Fa Te, Be Ast na tibiacam.tv sobie sprawdzaj. Ostatnio tylko Nissault i to rzadko.
|
Robil ich jak chcial....
|
Nie wiem czym wy się tak cieszycie tym be astem. Każdy dosłownie KAŻDY z was może tak ogarniać. Wystarczy dobrze ustawiony bot, znajomość miejscówek, suppliesy.
Osobiście do pk nie używam bota, a jak nagrywam pk na cascie to wychodzi mi to dobrze, może nieraz coś spierdolę, ale chociaż nie włączam dasha lub innych rzeczy, które wcale nie są potrzebne. |
@up
nie każdy, potrzebny jest skill chodź trochę |
Prawie robi wielką różnice
Cytuj:
Tak Ty na caście nieźle ogarniasz i nie potrzebujesz dasha "lub innych rzeczy", zarozumiały głupcze. |
oj koxis ty to jestes agresywny koksik 8o
co do filmiku nie jest jakich super giga pro :cup: |
Cytuj:
|
Mogl sprobowac drzwiami tego kolesia na samym dole wypchnac ;s...
Ale .... albo ci kolesi sa podstawieni albo to niezle nieogary |
@4up
Mamy się już śmiać? Jesteś żałosnym, zazdrosnym, zakompleksionym dzieciakiem, przykre. |
Ja tu nie widze wychwalania Nissaulta wiec nie rozumiem pierdolenia o tym.
Bot swoja droga, ale jakby on nic nie umial to by sobie nie pozwalal. Oczywiscie nie mowie, ze jest jakims mistrzem, ale przesadzanie w druga strone jest zalosne i smieszne. /Zreszta to nie jest topic o nim. |
Fakt, gdyby tam nie wszedł to bym go mogli pocałować.
Atakującym pogratulować. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |