Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   [Wszystkie Światy] Oferty Pomocy. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222950)

Heatvich 19-10-2009 22:47

[Wszystkie Światy] Oferty Pomocy.

Jak wiadomo niedawno powstał temat o pomocy na iridii etc.
Za sugestią Flaorath'a powstaje ten temat w którym gracze oferują pomoc na każdym świecie na rookgaardzie.

Więc :
Osobiścię oferuję pomoc na harmonii.
Pisać w grzę <Czimi Bumboks>, ew. PW na forum i postaram sie zalogować do gry.

Zaliczam do tego :
-Questy
-Pomoc w Expie
-Potki.

Oczekuję :
-Niczego.

p.S Najlepiej piszczie oferty w tym samym szablonie co ja dla estetyki ;)
P.s.S Uwzględniajcie to i piszcie tutaj też jeśli ktoś potrzebuje pomocy.

DD-ExpLo. 19-10-2009 22:55

Temat dobry ;) W końcu ktoś pomyslał ;D

Oferuję pomoc na świecie Guardia :
-Zapodam EQ.
-Potki.

Oczekuję :
-Nic w zamian. Małe thx wystarczy ;P

Niezbawiony 20-10-2009 19:12

Zaliczam do tego :
-Questy

Oczekuję :
-Niczego.

Aurea,taranu

Virtus360 25-10-2009 17:34

Oferuje darmowa pomoc w questach na Danubii. :)

cjkamil995 01-11-2009 00:08

pomoc

pomogę na xerenie [rookgard]w:
-questach
-expieniu
-potach
-food
-rarach

Za niewielka opłatą

nazwa postaci cjkamil i cham sila.

DD-ExpLo. 01-11-2009 11:00

@mod's
Ogolnie widze ze zalezy moderatorom na utrzymaniu tego tematu w porzadku ;) Brawo.

@Guardia Rookgaard

Zostaje tylko eq do oddania.
Brak passow na rookera tylko depot chary.

Azjateczka 07-11-2009 18:15

oferuje pomoc na Azura !!
Questy
oprowadzenie
Expienie
Porzyczenie itemkow na dziendobry ( oczywiscie do zwrotu gdy bedziecie mieli juz wlasne EQ )
cos za cos?? nie oczekuje niczego oprocz szczerego podziekowania przy nabiciu 8 lvla i opuszczenia wyspy ;]
Pisac na gg najlepiej 8161446 : wieczorami .... ( od 22 ... )

Blader19948 08-11-2009 00:15

Moja Pomoc

Pomagam tylko postaciom z kontem premium. Na świecie Aldora

Oferuję:
  1. Full eq na dzień dobry.
  2. Wszelkie pomoce teoretyczne (a skond tutaj ten spajk słort?).
  3. Darmowe przedmioty, oczywiście w granicach rozsądku.
  4. Pomoc w questach i trapach, czyli czyszczenie i lurowanie czego chcesz.

Oczekuję:
  1. Small Stone'ów :p.

Oczywiście powiem jak i gdzie je zdobywać i odpowiednio przygotuje wszystkich oczekujących mojej pomocy ;).

Nawet "dziękuję" mi niepotrzebne ;).

caveki 11-11-2009 07:47

@up
Ta, tylko wtedy to już nie jest pomoc... tylko wymiana... ty mu dasz eq, a on ci ma zbierać small stone. pfff

@topic
Mogę pomóc na Eterni. Pisać na pw jak coś.

krychaj5 11-01-2010 22:52

Pomogę na świecie Secura.

Mogę skminić na start jakąś mace/ brass shielda etc.

w zamian:

oczywiście nie za darmo.
1/4 ceny tak 'po znajomości' ;]

pisać pod: Krychajj Palq (o ile będe)

B3K0N 12-01-2010 10:41

A ja napiszę, że mam w d.... pomaganie innym. Na własnej skórze przekonałem się, że z tego jest więcej problemu niż korzyści (nawet w postaci zwykłego THX).
Oto przykłady:

1 - Main - dałem raz noobkowi (palkowi) eq, kusze, bolty, troche śmieci na początek, bo pisał przekonująco, że jest po hacku. Za chwilę opierdolił all eq i itemy i bezczelnie przy mnie pisał do innych dokładnie to samo co do mnie.

2 - Pomogłem noobkowi na rooku - dałem eq, ale jak to bywa "dasz palca to chcą całej ręki". Nie mogłem się odczepić od jego spamu (w końcowym efekcie dostał ignora).

3 - Pomogłem kolejnemu na mainie w jakimś prostym queście, bo akurat przechodziłem sobie, więc pomyślałem pomogę skoro tak ładnie prosi i sam nie daje rady. Skończyło się spamem na priv o itemy, eq i Bóg wie jeszcze co, a na końcu dostałem pakiet obelg. Ignore mnie uratowało.

Przykładów mógłbym podać więcej, ale z doświadczenia wiem, że pomożesz raz to już się więcej nie uwolnisz od co raz to wyższych wymagań w stosunku do ciebie.

Każdy w tej grze ma takie same szanse i śmieszy mnie jak ktoś pisze do mnie "...Bo ty masz duży level...". Tak - może i mam duży level ale to dzięki temu, że nie stałem w depo i nie żebrałem tylko ruszyłem dupę. I nikt mi nic nie dał - sam się dorabiałem, bez kolegów, bez bota.

KurzyPK 14-01-2010 08:04

Ja chętnie pomogę na Harmonii.

Oferuję:

1. Questy
2. Poty
3. Informacje

Oczekuję:

1. Kultury osobistej.

Nick: Kurzy on Rook

@up:
Jasna sprawa, że zdarzają się takie przypadki kiedy pomożesz, a potem masz masę spamu ;x Takich samych przypadków mógłbym opisać 10 dziennie, ale po co dostrzegać negatywne strony pomocy? :) Nieraz pomogłem komuś, potem zacząłem rozmawiać i gadam z niektórymi do tej pory... Dzięki pomocy zdobyłem jednego z lepszych przyjaciół :)

voice 08-06-2010 17:11

A ja spytałbym się, czy ktoś z was mogłby pomóc na Isarze? Interesuje mnie zostanie Rookstarerem. Głownie chodzi mi o pomoc w questach, w zamian mogę zaoferować pomoc po nabiciu większego lvla na rooku, albo co tam sobie wymyślicie ;)

Cezet 09-06-2010 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez voice (Post 2764110)
A ja spytałbym się, czy ktoś z was mogłby pomóc na Isarze? Interesuje mnie zostanie Rookstarerem. Głownie chodzi mi o pomoc w questach, w zamian mogę zaoferować pomoc po nabiciu większego lvla na rooku, albo co tam sobie wymyślicie ;)

Odradzam ci isare bo sobie tam nie po grasz ;):evul:
Polecam jakas Hiberne Askare Thorie Morgane Xerene :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32.